Pusztadaróc nyerte a Fodor–kupát
Utoljára módositva: 2014-04-27 16:26:32

Pusztadaróc csapata nyerte meg a Fodor István Emléktorna elnevezésű labdarúgótornát, amelyet idén Halmiban rendeztek meg.

A pusztadaróciak hétméteresekkel nyertek a döntőben

A kilenc csapatos tornán a pusztadaróciak hétméteresek után nyertek 3–2-re a halmiak ellen. A kisdöntőben Mikola csapata szintén hétmétersek után győzte le 3–1-re Kaplony együttesét.

A díjakat többek között a hirtelen elhunyt néhai újságíró Fodor István édesapja, id. Fodor Lajos adta át. Különdíjat kapott a torna legjobb játékosa, Darabos László (Kaplony), a legjobb kapus, Tóth Ferenc (Kökényesd), a gólkirály, Sándor Gyula (Mikola), míg az FC Sajtó csapata a fair play-díjat érdemelte ki.

A tornagyőztes pusztadaróc csapata

Vincze Sándor, Vincze Levente, Vincze Dávid, Mester Nándor, Őri Gyula, Fintás Patrick, Kovács István, Drumár Arnold, Viorel Cherecheş.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...