R. Plumb: Igazságtalanság történt velem
Utoljára módositva: 2019-10-01 11:22:01

Rovana Plumb úgy véli, a “kettős mérce” miatt utasították el biztosi jelölését, és igazságtalanságnak tartja, ami vele történt. A román kormány által európai biztosnak jelölt politikus köszönetet mondott a támogatásért a miniszterelnöknek és a kabinetnek.

“Köszönettel tartozom Viorica Dăncilă miniszterelnöknek és Románia kormányának az európai biztosi kinevezési eljárás során nyújtott támogatásért. Mindannyian tisztában voltak azzal, hogy szakértelemmel és méltósággal képviseltem volna országomat a mandátum ideje alatt. A kettős mérce és a politikai játékok miatt estem ki a versenyből, sajnos egyes romániai képviselők közreműködésével. Igazságtalanság történt velem, de nekem, mint mindig, van erőm továbblépni. Románok milliói támogatták szavazatukkal a Szociáldemokrata Párt európai parlamenti képviselőinek listáját, és ezúttal is köszönöm voksukat” – fogalmaz Plumb egy sajtóközleményben.

 

Hozzátette, továbbra is az Európai Parlament tagja marad, és minden körülmények között megvédi az ország jogait és érdekeit.

AGERPRES/(RO – szerző: Cătălin ALEXANDRU, szerkesztő: Claudia STĂNESCU, HU – szerkesztő: ERDÉLY András)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 2.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...