R. Plumb: Igazságtalanság történt velem
Utoljára módositva: 2019-10-01 11:22:01

Rovana Plumb úgy véli, a “kettős mérce” miatt utasították el biztosi jelölését, és igazságtalanságnak tartja, ami vele történt. A román kormány által európai biztosnak jelölt politikus köszönetet mondott a támogatásért a miniszterelnöknek és a kabinetnek.

“Köszönettel tartozom Viorica Dăncilă miniszterelnöknek és Románia kormányának az európai biztosi kinevezési eljárás során nyújtott támogatásért. Mindannyian tisztában voltak azzal, hogy szakértelemmel és méltósággal képviseltem volna országomat a mandátum ideje alatt. A kettős mérce és a politikai játékok miatt estem ki a versenyből, sajnos egyes romániai képviselők közreműködésével. Igazságtalanság történt velem, de nekem, mint mindig, van erőm továbblépni. Románok milliói támogatták szavazatukkal a Szociáldemokrata Párt európai parlamenti képviselőinek listáját, és ezúttal is köszönöm voksukat” – fogalmaz Plumb egy sajtóközleményben.

 

Hozzátette, továbbra is az Európai Parlament tagja marad, és minden körülmények között megvédi az ország jogait és érdekeit.

AGERPRES/(RO – szerző: Cătălin ALEXANDRU, szerkesztő: Claudia STĂNESCU, HU – szerkesztő: ERDÉLY András)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...