R. Plumb: Igazságtalanság történt velem
Utoljára módositva: 2019-10-01 11:22:01

Rovana Plumb úgy véli, a “kettős mérce” miatt utasították el biztosi jelölését, és igazságtalanságnak tartja, ami vele történt. A román kormány által európai biztosnak jelölt politikus köszönetet mondott a támogatásért a miniszterelnöknek és a kabinetnek.

“Köszönettel tartozom Viorica Dăncilă miniszterelnöknek és Románia kormányának az európai biztosi kinevezési eljárás során nyújtott támogatásért. Mindannyian tisztában voltak azzal, hogy szakértelemmel és méltósággal képviseltem volna országomat a mandátum ideje alatt. A kettős mérce és a politikai játékok miatt estem ki a versenyből, sajnos egyes romániai képviselők közreműködésével. Igazságtalanság történt velem, de nekem, mint mindig, van erőm továbblépni. Románok milliói támogatták szavazatukkal a Szociáldemokrata Párt európai parlamenti képviselőinek listáját, és ezúttal is köszönöm voksukat” – fogalmaz Plumb egy sajtóközleményben.

 

Hozzátette, továbbra is az Európai Parlament tagja marad, és minden körülmények között megvédi az ország jogait és érdekeit.

AGERPRES/(RO – szerző: Cătălin ALEXANDRU, szerkesztő: Claudia STĂNESCU, HU – szerkesztő: ERDÉLY András)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...