Ráksán indította el aláírásgyűjtési kampányát Viorica Dăncilă
Utoljára módositva: 2019-08-26 11:33:14

Viorica Dăncilă kormányfő, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, vasárnap Ráksa (Racşa) községben indította el aláírásgyűjtési kampányát az államelnöki választásokon való jelöltetéséhez, ahol a helyiek kenyérrel és sóval, és egy pohár hagyományos pálinkával várták.

 

Viorica Dăncilă kabinetének több miniszterével látogatott el Ráksa községbe, ahol Toma Betea polgármester fogadta népviseletbe öltözött gyerekek körében.

 

A PSD államelnökjelöltje a helyiek közé vegyült, többet megölelt és beszélgetett velük. A szociáldemokrata küldöttséget helyiek kenyérrel és sóval, és egy pohár hagyományos pálinkával várták.

 

Dăncilă megköszönte a vendégfogadást, és azt mondta, hogy az emberek között jól érzi magát.

 

Később a jelenlevők aláírták a jelölt támogatói listát, elsőként maga Toma Betea elöljáró, majd Eugen Teodorovici pénzügyminiszter, a PSD ügyvezető elnöke, Petre Daea mezőgazdasági miniszter, Gabriel Leş védelmi miniszter és Sorina Pintea egészségügyi tárcavezető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...