Rangos budapesti versenyen voltak a szatmári lányok
Utoljára módositva: 2019-11-20 15:22:31

A Szatmárnémeti Thomas Gym is részt vett az elmúlt napokban az egyik legrangosabb fitnesz-torna versenyen, az Őszi Kupán, amit a soroksári sportcsarnokban szervezett meg a Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége (MTMSz).

A budapesti megmérettetésre a magyarországiak mellett a szomszédos országosból is tucatjával érkezetek a sportolók, így több mint ötszáz nevezés érkezett különböző kategóriákba.

Az MTMSz meghívására 11 szatmári sportoló utazott el a magyar fővárosba, akik Akrobatikus Show és Showtime Fitness kategóriákban léptek a pontozó zsűri elé.

Marius Thomas edző közleményében leírta, hogy az Akrobatikus Show kategóriában a bemutatott program koreográfiája akrobatikus elemeket is tartalmaznia kell. A 8 évesek versenyében Siti-Sámel Regina a 8., Briana Boroș a 9., Casandra Pașcalău a 10., Claudia Antics pedig a 12. helyen zártak.

A 9 éveseknél Andreea Gnandt a 7., Riana Tătar a 9. helyen zárt, a 10 éveseknél Ariana Mara Șepși a 6. lett a 12 évesek megmérettetésén pedig Livia Ionela Păcurar a 10. lett.

Kiváló eredményeket értek el a szatmári lányok a Showtime Fitness kategóriában is, ahol a 10 évesek között Pataki Helga az 5., Alexia Iulia Boroș a 7. helyen zárt, a 12 évesek között pedig Tepfenhárt Bettina a 11. lett.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...