Rekeszizomfitnesz négy órában a szomszédnénis srácokkal
Utoljára módositva: 2019-07-31 20:24:48

Négyórás kabarénak lehet szem- és fültanúja az idei Partiumi Magyar Napok közönsége. A rekeszizomfitneszről ezúttal a szatmáriak egyik kedvenc párosa, a Szomszédnéni Produkciós Iroda gondoskodik.

Béfé és Téesz, a Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré állandó fellépőinek finoman élces humorban bővelkedő műsorai sokakat érintő problémákat, általánosan érvényes élethelyzeteket boncolgatnak. „A humor már a kezdetekkor fontos szerepet töltött be a PMN programsorozatának az összeállításakor, de idén minden eddiginél magasabbra tettük a lécet. A régi hagyományokat új köntösbe öltöztettük, ami nem kis feladat egy ilyen nagy múltú, többnapos fesztivál esetében. A közönség számára szokatlan, izgalmas megvalósításokra törekszünk, ennek is köszönhető az egész estét betöltő kabaré” — fogalmaz Kovács Zsolt programkoordinátor. Kulisszatitokként elárulta, hogy „a csaknem négyórás humorestnek azért a Kossuth-kertbe tervezett Borudvar ad otthont, mert Béfé és Téesz a rekeszizomfitnesz mellé egy (vagy több) pohár gyöngyöző, hideg rozé fröccsöt ajánl, mert a bor kis mértékben, a humor pedig nagy mértékben orvosság”.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda az idei PMN-es látogatása alkalmával az aktuális előadásai mellett best of, régi klasszikus poénjait is előadja. A négy felvonás igazából három különálló előadásként is működik. Az Antimotiváció című darab azoknak testhezálló, akik nem bánják, hogy vannak korlátaik, mert legalább van mire támaszkodniuk. A vállalatok csodálatos világába kalauzol a Cégeshármas, amely idegösszeomlás szélén álló középvezetőknek, valamint fiatal, kreatív és dinamikus munkavállalóknak kihagyhatatlan. A srácoktól szokatlan előadásforma az Együtt és külön című fellépésük, ugyanis a két humorista külön lép színpadra — klasszikus standup comedyt láthatunk egy-két csavarral fűszerezve.

A három előadás után a Szomszédnéni Produkciós Iroda kerekasztal-beszélgetésre várja a közönséget — egy kerekasztal-beszélgetés keretében kérdéseket tehetnek fel, de akár poéntanácsokat is adhatnak. A kisebbek autogramot (modernül: szelfit) szerezhetnek, a nagyobbak pedig koccinthatnak a humoristákkal.

 

Fő támogatók:

Tarr Beton, Aushopping, Ecomatrix, Catena, Joy Strand, Aquavia.

Arany fokozatú támogatók:

Autonet, The Dome, CBA, Promomix, Diego, Polipol, Transpink, Aquastar, La Segheria, Interbro, Electrocenter.

Intézmények:

Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárság, Bethlen Gábor Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), G. M. Zamfirescu Művelődési Központ, Szatmárnémeti Városa, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Szatmár Megyei Tanács, Magyar Turisztikai Ügynökség, Nemzeti Együttműködési Alap (NEA), Nemzeti Kulturális Alap (NKA), Agrárminisztérium, Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...