Remax: Szolgálatra kész az új koncepciós ingatlanügynökség
Utoljára módositva: 2019-07-26 16:36:11

Pénteken lufikkal díszített ajtón keresztül lehetett bejutni a szatmárnémeti, Păstrăvului utca 2. szám alatti Remax Goldhoz, mert most tartották a hivatalos megnyitóját az újfajta szolgáltatást ígérő ingatlanügynökségnek.

Hetedik irodája ez az amerikai mintán alapuló romániai franchise-nak, Ştefan Csordas szatmárnémeti irodavezető jó eredményeket remél és azt, hogy a szatmáriak felismerik és elismerik mihamarabb azt a szakmai tudást, amivel az itt dolgozó kollégák rendelkeznek, hasznosak tudnak lenni a szatmári adásvételi ágazatban. 

Képzett brókerek

Răzvan Cuc, a cég országos menedzsere a megnyitón elmondta, a világ több mint száz országában van jelen sikeresen a Remax-franchise, a szatmáriakkal együtt immár harmincezer ember alkotja a Remax-csapatot és a sok éves gyakorlat azt mutatja, hogy Szatmárnémetiben is működnie kell a világszerte bevált rendszernek.

Dinamikus piacon aktivál a Remax, Szatmárnémetiben van ingatlanpotenciál, fejtette ki Cuc, négy-öt nagy ingatlanberuházás van folyamatban és rengeteg kisebb, van élet a használtlakás-piacban is, és segítségre, közvetítőre várnak úgy a lakóparképítők is, mint ahogy az új lakást vásárolni akarók. A színfalak mögötti legfontosabb elfoglaltságunk, árulta el a menedzser, hogy folyamatosan képezzük a brókereinket, rendszeresek a szakmai tréningek, fontos, hogy tartsuk a lépést az új idők divatjával és hogy meg tudjunk felkelni a kor mindig változó ingatlanpiaci igényeinek.

Szatmári piaci jellemzők

A Păstrăvului utcai szatmárnémeti ingatlanügynökség év eleje óta már üzemel, azóta gyűjtik a tapasztalatokat a városban és a megyében, a brókerek szerint a legmarkánsabb változás, hogy a lakásvásárlók sokkal inkább az új építésű lakások irányába fordulnak, mint az olcsóbban megvehető használt lakások felé. Ezt az ingatlanfejlesztők is észrevették, ezért épülnek sorra a kisebb lakótelepet idéző sorházas lakóparkok, amelyek az egy-két szobás régi tömbházlakások új és korszerűbb alternatívái.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. december 13.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...