Remek hangulatú gólyabál a bentlakásban
Utoljára módositva: 2019-10-30 10:43:43

Ahogy az már hagyománnyá vált, idén is megrendezésre került a Kölcsey Ferenc Főgimnázium bentlakásának gólyabálja.

Idén is lelkesen várták ezt az estét a gólyák, akik ezúttal 30-an voltak. A szervezők arra törekedtek, hogy minél jobban megismerkedjenek, új barátságot kössenek, és természetesen arra, hogy jól érezzék magukat. Az izgalom fokozása érdekében a szervezők csak a gólyabál előtti estén árulták el a gólyáknak, hogy ki lesz a párjuk. Az est folyamán a kilencedikeseket a zsűri pontozta, melynek tagjai Bartha Helga és Nagy Tünde osztályfőnöknők, illetve Fóris Henrietta és Bak-Menyhárt Sándor, a bentlakás két szorgos lakója voltak. A zsűri egyaránt pontozta az egyéni, illetve csapatteljesítményt. Mielőtt a gólyákra került volna a hangsúly, bemutatták az új adminisztrátort, Polacsek Attilát.

A gólyabál két részből tevődött össze: az első rész folyamán a gólyák 5 csapatba rendeződve mutatták meg leleményességüket, kreativitásukat és azt, hogy mennyire tudnak csapatban dolgozni. A csapatok a következők voltak: Banános Gombócok, IQ Fighterek, Agymenők, Intris Piték és Terminátorok. Nagyon jó volt látni, ahogy a csapattagok segítették egymást. A játékok nemcsak az ügyességüket mérték fel, hanem bátorságukat is: többek között kvíz, öltöztetős feladat és karaoke is volt.

A második rész alatt a gólyák bevonultak a párjaikkal, majd mindenkinek sorban felolvasták a bemutatkozóit, amiket ők maguk írtak. Ezt követően a szituációs játékokra került sor, amelyekben a gólyák megmutatták, milyen jók az improvizációban. Az est fénypontja a gólyák tánca volt, amikor is többféle stílusú zenére táncoltak. Miután a zsűri végigkövette az estét, elvonult összeszámolni a pontokat.

Az eredményhirdetés során kiderült, hogy melyik csapat teljesített a legjobban: első helyen végzett az IQ Fighterek csapata, második helyen a Banános Gombócok csapata, a harmadik helyen pedig az Agymenők csapata, illetve megtudtuk, hogy ki lett a Mr. és Ms. Bentlakás. Az idei Mr. Bentlakás címet Erdei Áron, a Ms. Bentlakás címet pedig Pákai Anett nyerte el. Ezt követően a nyertesek tánca következett, amihez folyamatosan csatlakozott a többi jelenlévő is. A gólyabált egy fergeteges buli követte, amelyen mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönet jár a bentlakás pedagógusainak és mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a gólyabál megvalósuljon.

Czompa Benjámin, X. A osztály

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. március 29.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...