Rendfenntartás Zsadányban
Utoljára módositva: 2018-07-26 16:44:29

Csendőrségi támogatással razziáztak szerdán a rendőrök Szatmárzsadányban, nagy erőkkel vonultak fel a közrendért felelős egyenruhások a szatmárnémeti városrészben.

Negyven fős volt a bűnügyi rendőrök és a nyomozati részleg munkatársai alkotta kontingens. Egy szatmárzsadányi csoport korábban tett, klánháborúra utaló bejelentése tett indokolttá a fokozott rendőri jelenlétet a körzetben, a rendőrök azt akarták elérni az ellenőrzéssel, hogy kiszűrjék a rendontó elemeket és felszámolják a szervezett csoportosulásokat, mert tartani lehet attól, hogy addig fajul a helyzet, hogy felborul az amúgy is ingatag lábakon álló közrend a városrészben. Százhúsz személyt igazoltattak az akció alkalmával a rendőrök, hatvanhétről ítélték meg úgy, hogy azoknak jobb szerepelniük a hatósági adatbázisban, így ujjlenyomat-vételre és fényképkészítésre bekísérték őket a -. Közel ötven pénzbüntetést is kiszabtak az átfogó akció során, a büntetések értéke eléri a hatezer lejt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...