Rengeteg fiatal bulizott az UFO-parkban
Utoljára módositva: 2018-09-03 11:10:36

Idén is nagyon népszerű volt a szatmári fiatalok körében a La Dâmburi Fesztivál. A már ötödik alkalommal megtartott rendezvény ismét bulizónává alakította a 17-es lakótelep UFO-parkját.

A SamStudia–Szatmári Fiatalok és Egyetemisták Egyesülete idén immár ötödik alkalommal szervezte meg a La Dâmburi Fesztivált, a diákok egyik legkedveltebb megyeközponti rendezvényét. A 17-es lakónegyedben található UFO-park már pénteken, a kora délutáni órákban benépesült, ami nem csoda, hisz számos nagyszerű programmal, kreatív foglalkozással és kiváló alternatív, valamint elektronikus zenei felhozatallal készültek a szervezők. A közös alkotóműhely keretében mindenki kiélhette a kreativitását, az érdeklődők ugyanis csoportos festészeti foglalkozáson vehettek részt. A festegetést nagyon élvezték nemcsak a fiatalok, hanem a gyerekek és az idősebbek is, sokan megálltak, hogy egy-egy üzenetet, apró, színes nyomot hagyjanak az ecsetekkel a vásznon. Azok pedig, akik visszavágytak a gyerekkorba, vagy csak szerettek volna nosztalgiázni, különféle gyermekjátékokat próbálhattak ki a Beard Brothers Egyesület szervezésében.

Pénteken és szombaton azért a legtöbben a koncertekre voltak kíváncsiak. A szatmári elektronikus zene feltörekvő lemezlovasai délután öt óra körül már hangulatos, modern muzsikát szolgáltattak a kilátogatóknak, de nem sokkal később, valamivel hat után már a nagyszínpadon is elkezdődött a program, ahol a Shtoots, Rikz, az Eyedrops és Chimie zenészei remek koncertekkel örvendeztették meg a bulizó fiatalságot, másnap délután pedig a Shorty, a Suburbia 11, a Şatra B.E.N.Z. és a Gojira & Planet H. is birtokba vette a bulizóna nagyszínpadát.

A résztvevők pedig idén is nagyon hálásak voltak, együtt bulizták végig az összes koncertet a zenészekkel, sőt, a fellépések végeztével tovább is vonultak az egyik szatmári szórakozóhelyre, ahol afterpartyn engedték ki a gőzt, ahol a helyi lemezlovasok mellett az országosan elismert Slimy és Reforge pörgette a lemezeket.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...