Rengeteg helyzet, két gól
Utoljára módositva: 2014-08-17 19:28:39

Újabb felkészülési mérkőzést játszott szombaton a második ligás Szatmárnémeti Olimpia, a csapat ezúttal a Váradszentandrás otthonában lépett pályára, és két góllal nyert is.

Gavrilescu (előtérben) az Olimpia második gólját szerezte Váradszentandráson

Miután pénteken délután a nagyrészt juniorokból álló Szatmárnémeti Olimpia alakulata gól nélküli döntetlenre mérkőzött Máramarosszigeten, szombaton pályára lépett a bajnokságban alapcsapatnak szánt gárda is, amely a Bihar megyei negyedik ligában szereplő Váradszentandrás otthonában játszott. A második ligás szatmári gárdának nem jelentett különösebb gondot az ellenfél, a mérkőzés során, kivéve Anca kapust, szinte mindenki előtt adódott lehetőség gólszerzésre, de a rengeteg helyzetből csak két gól született, mindkettő az első félidőben Boştină és Gavrilescu révén. „Semmi meglepő nem lett volna, ha féltucattal nyerünk, kapufákat lőttünk, ziccerek maradtak ki. Reméljük, a fiúk a bajnokságra tartalékoltak, akkor húzzák majd fel a góllövő cipőjüket. A játék már kezd kialakulni, de még össze kell csiszolódnia, kovácsolódnia a csapatnak, erőnlétileg minden rendben van” — nyilatkozta Csík Tibor technikai igazgató. A második liga elmúlt idényében vezetőedzőként tevékenykedő szakember szerint a Váradszentandrás ellen pályára lépett játékosok alkotják majd a bajnokságba nevezendő keretet, hozzájuk az itthon maradottak közül még hárman-négyen csatlakozhatnak, mint Rus Romario, Lukács vagy Feier.

A vasárnapi pihenőnap után az Olimpia hétfőn délután tart edzést, akkor a csapat már tudni fogja, hogy a hónap végén rajtoló új idényben ki ellen kezdi majd meg a pontvadászatot, ugyanis a szövetség székhelyén ma 11 órától sorsolják ki a másodosztály őszi szezonjának programját. Amint arról beszámoltunk, a szatmári alakulat a 11 csapatos második csoportban szerepel majd, a gárda Nagyvárad, Temesvár, Râmnicu Vâlcea, Câmpina, Mioveni, Karánsebes, Resicabánya, Slatina, Pankota és Tatrang ellen lép majd pályára, mint a fentiekből kitűnik, a csapatra nagyrészt hosszú utazások várnak. Az alacsony létszám miatt az oda-vissszavágós szakasz után rájátszás is lesz, felsőházi (1-6. helyezettek) és alsóházi (7-11. helyezettek), ahova a csapatok magukkal viszik az alapszakaszbeli pontjaikat. A csoportból az első jut fel az élvonalba, és az utolsó esik ki. Felkészülési mérkőzés: Váradszentandrási Crişul – Szatmárnémeti Olimpia 0-2 (Boştină 18., Gavrilescu 36.). Az Olimpia összeállítása: Anca (Fila 80.) – Munteanu, Bălău, Heil, Iuhas, Gavrilescu, Scvartzkopf, Bic, Neagu, Bujor, Boştină. Játszott még: Burlacu, Faur, Villand, Micaş, Laso, Apostu, Mureşan.

Romász János

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...