Renshi rangra lépett Nyesti Csaba
Utoljára módositva: 2019-09-25 16:43:53

Nemzetközi harcművészeti szemináriumon vettek rész a Szatmárnémeti Okinawa SK karatékái Jászapátiban. Európa több országából több mint 150 harcművész érkezett a tanfolyamra, amelynek keretében köszöntötték a 60 éves hanshi Daniel Blanchet (10. Dan) nagymestert, illetve a rendező szervezet megalapításának tizedik évét.

Három páston zajlott az oktatás, ahol hanshi Daniel Blanchet nagymester, hanshi dr. Nagy Hinst István (9. Dan) és hanshi Nicola Cartellino (9. Dan) nagymesterek egymás váltva 6 órán keresztül oktattak ju-jitsu és önvédelmi technikákra a jelenlevőket. A keret születésnapját ünneplő nagymester tiszteletére a kisebb fokozatú mesterek fegyveres bemutatókat rendeztek.

Zárásként okleveleket osztottak ki a részt vevőknek, ahol az Okinawa SK vezetőedzője, Nyesti Csaba karatemester kézhez kapta a renshi rangról szóló kinevezését is. Ennek a rangnak a jelentése: rangidős szakértő, profi kiképző, oktató. Nyesti két tanítványa, Ruff Norbert és Kása Zoltán részvételi oklevéllel térhetett haza.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. április 1.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...