×
2020. 04 10.
Péntek
Zsolt
13 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Részben megszűnik a geokódolás

2019.09.12 - 08:00
Megosztas :
  • Részben megszűnik a geokódolás

    Megbízható forrásokból tegnap arról értesültünk, hogy az RDS&RCS kábelszolgáltató előfizetői is napi 24 órán keresztül követhetik az M4 Sport adásait, vagyis megszűnik a geokódolás.

    A szolgáltató berkein belül elterjedt információk szerint ugyanis elhárultak a technikai akadályok a kódolás nélküli közvetítések ügyében. Látszata viszont csak akkor lesz ennek, amikor a magyar labdarúgó-válogatott a következő mérkőzését játssza, vagyis október 10-én, amikor az Európa-bajnoki selejtező 7. fordulójában Horvátország vendégei lesznek Marco Rossi szövetségi kapitány legényei. Információink szerint viszont a geokódolás megmarad a Forma-1-es közvetítések idején, ugyanis a szabad közvetítés csak az Európa-bajnoki selejtező mérkőzések sugárzására vonatkozik.

    Mint ismeretes, hétfőn általános felháborodást váltott ki az erdélyi fociszerető Digi-előfizetők körében, amikor az M4 Sport csatorna igazgatójának ígérete ellenére mégsem lehetett nézni a magyar-szlovák Eb-selejtezőt. Ekkor kiderült, hogy minden más szolgáltatónál — például a UPC-nél — sikerült megszüntetni a geokódolást már hétfőn is.

    Cookie