Részeg kamionsöfőr, halálos ütközés
Utoljára módositva: 2019-07-07 15:50:31

Csontrészeg kamionsofőr okozott halálos balesetet, majd mint aki jól végezte dolgát, egyszerűen továbbhajtott — Zilah területén kapták el.

Mind az elkövető, mind az áldozatok szatmáriak voltak, ám maga a tragédia a Szilágy megyei Vaskapu településen, az 1F országúton történt pénteken késő este, pár perccel 22 óra után. A rendőrség beszámolója szerint a 48 éves, szatmári kamionsofőr áttért a menetirány szerinti szembe sávba, ahol összeütközött az ott szabályosan haladó személygépkocsival, amelyet egy 43 éves, szintén szatmári nő vezetett, majd egyszerűen továbbhajtott — a közlekedésrendészeknek Zilah területén sikerült azonosítaniuk és megállítaniuk s ekkor derült ki, hogy a monstrumot vezető férfi csontrészeg: leheletében 1,22 mg/l alkoholszintet mutatott ki a szonda.

A személygépkocsit vezető nő súlyos sérüléseket szenvedett, az anyósülésen utazó, 31 éves szatmári fiatalember életét azonban a kiérkező rohammentősöknek — bár hosszú ideig próbálkoztak az újraélesztéssel — sajnos már nem sikerült megmenteni.

A kamionsofőr ellen a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés, valamint testi sértés okozása, ittas vezetés és baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása vádjával indított eljárást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...