Részeg kamionsöfőr, halálos ütközés
Utoljára módositva: 2019-07-07 15:50:31

Csontrészeg kamionsofőr okozott halálos balesetet, majd mint aki jól végezte dolgát, egyszerűen továbbhajtott — Zilah területén kapták el.

Mind az elkövető, mind az áldozatok szatmáriak voltak, ám maga a tragédia a Szilágy megyei Vaskapu településen, az 1F országúton történt pénteken késő este, pár perccel 22 óra után. A rendőrség beszámolója szerint a 48 éves, szatmári kamionsofőr áttért a menetirány szerinti szembe sávba, ahol összeütközött az ott szabályosan haladó személygépkocsival, amelyet egy 43 éves, szintén szatmári nő vezetett, majd egyszerűen továbbhajtott — a közlekedésrendészeknek Zilah területén sikerült azonosítaniuk és megállítaniuk s ekkor derült ki, hogy a monstrumot vezető férfi csontrészeg: leheletében 1,22 mg/l alkoholszintet mutatott ki a szonda.

A személygépkocsit vezető nő súlyos sérüléseket szenvedett, az anyósülésen utazó, 31 éves szatmári fiatalember életét azonban a kiérkező rohammentősöknek — bár hosszú ideig próbálkoztak az újraélesztéssel — sajnos már nem sikerült megmenteni.

A kamionsofőr ellen a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés, valamint testi sértés okozása, ittas vezetés és baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása vádjával indított eljárást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...