Részeg kamionsöfőr, halálos ütközés
Utoljára módositva: 2019-07-07 15:50:31

Csontrészeg kamionsofőr okozott halálos balesetet, majd mint aki jól végezte dolgát, egyszerűen továbbhajtott — Zilah területén kapták el.

Mind az elkövető, mind az áldozatok szatmáriak voltak, ám maga a tragédia a Szilágy megyei Vaskapu településen, az 1F országúton történt pénteken késő este, pár perccel 22 óra után. A rendőrség beszámolója szerint a 48 éves, szatmári kamionsofőr áttért a menetirány szerinti szembe sávba, ahol összeütközött az ott szabályosan haladó személygépkocsival, amelyet egy 43 éves, szintén szatmári nő vezetett, majd egyszerűen továbbhajtott — a közlekedésrendészeknek Zilah területén sikerült azonosítaniuk és megállítaniuk s ekkor derült ki, hogy a monstrumot vezető férfi csontrészeg: leheletében 1,22 mg/l alkoholszintet mutatott ki a szonda.

A személygépkocsit vezető nő súlyos sérüléseket szenvedett, az anyósülésen utazó, 31 éves szatmári fiatalember életét azonban a kiérkező rohammentősöknek — bár hosszú ideig próbálkoztak az újraélesztéssel — sajnos már nem sikerült megmenteni.

A kamionsofőr ellen a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés, valamint testi sértés okozása, ittas vezetés és baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása vádjával indított eljárást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. december 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 5 dkg darált mák, 1,85 dl tej, 22 dkg kristálycukor, 20 dkg vaj, 3 db tojás, 30 dkg ...