Részleges ügyfélfogadás
Utoljára módositva: 2014-06-23 13:35:03

Június 21. és 29. között a Szatmárnémeti Lakosság-nyilvántartó Hivatal korlátozza tevékenységi körét. Az említett időszakban nem fognak új személyi igazolványokat kibocsátani, mindössze az iratok átvétele zajlik majd. Kivételes esetekben, amikor a személyi igazolványt kérvényező lakos nyomós érveket tud felhozni, hozzájuthat az új személyi igazolványhoz, derül ki a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal honlapján található tájékoztatóból. A tevékenységcsökkentés annak a következménye, hogy új informatikai alkalmazást vezetnek be, mely a lakosságra vonatkozó adatok azonnali feltöltését teszi lehetővé. Bővebb információk a 0261-711191-es telefonszámon kaphatók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...