Részleges ügyfélfogadás
Utoljára módositva: 2014-06-23 13:35:03

Június 21. és 29. között a Szatmárnémeti Lakosság-nyilvántartó Hivatal korlátozza tevékenységi körét. Az említett időszakban nem fognak új személyi igazolványokat kibocsátani, mindössze az iratok átvétele zajlik majd. Kivételes esetekben, amikor a személyi igazolványt kérvényező lakos nyomós érveket tud felhozni, hozzájuthat az új személyi igazolványhoz, derül ki a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal honlapján található tájékoztatóból. A tevékenységcsökkentés annak a következménye, hogy új informatikai alkalmazást vezetnek be, mely a lakosságra vonatkozó adatok azonnali feltöltését teszi lehetővé. Bővebb információk a 0261-711191-es telefonszámon kaphatók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...