Ritkított buszjáratok
Utoljára módositva: 2014-06-06 15:44:57

Nyári menetrendre áll át szombattól a szatmárnémeti Transurban, az ilyenkor megfogyatkozó utaslétszámmal indokolják, hogy kevesebb buszt járatnak hétvégeken, mint az év egyéb szakában. A változás az 1-es, a 11-es, a 17-es, a 9-es, a 2-es, az 5-ös, a 14-es és a 15-ös járatokat érinti.

A kiadáscsökkentést célzó döntés értelmében szombaton és vasárnap csak egy busz jár majd az 1-es vonalán, huszonöt perc helyett negyvenöt percenként bukkan majd fel a jármű ennek a vonalnak a megállóiban. Ugyancsak a hétvége két napjára érvényes az, hogy összevonják a 11-es és a 17-es járatokat, egy busz szolgálja majd ki ennek a vonalnak az utazóközönségét. A 9-es busz szombaton és vasárnap három óra negyven percig fog járni, ezután az utolsó, negyedkilences járatig a 2-es számú járat busza közlekedik majd ezen a vonalon is. Az 5-ös busz hétvégeken fél egy helyett csak fél tízig fog járni, de a Rachel alkalmazottai számára kettőkor lesz itt egy különjárat. Ugyancsak a hétvégén buszozókat érinti, hogy délután fél öttől a 14-es és a 15-ös járatokat összevonják, így csak egy busz fog közlekedni ezen a vonalon.

Az ipari parkban dolgozók számára minden érkező vagy induló váltás számára menetrend szerinti járatot biztosít a Transurban.

Tegnap úgy tájékoztattak, hogy június hetedikén és kilencedikén (szombaton és hétfőn), szombati menetrend van érvényben a vállalat minden járatán, június nyolcadikán vasárnap pedig a megszokott vasárnapi menetrend lesz érvényben.

 

[ohballada-1]

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért várod már a tavaszt?
A szabadtéri programok miatt
A melegebb időjárás miatt
A tovább tartó nappalok miatt
Végre sportolhatok a szabadban
Az ébredező természet miatt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...