Ritkított buszjáratok
Utoljára módositva: 2014-06-06 15:44:57

Nyári menetrendre áll át szombattól a szatmárnémeti Transurban, az ilyenkor megfogyatkozó utaslétszámmal indokolják, hogy kevesebb buszt járatnak hétvégeken, mint az év egyéb szakában. A változás az 1-es, a 11-es, a 17-es, a 9-es, a 2-es, az 5-ös, a 14-es és a 15-ös járatokat érinti.

A kiadáscsökkentést célzó döntés értelmében szombaton és vasárnap csak egy busz jár majd az 1-es vonalán, huszonöt perc helyett negyvenöt percenként bukkan majd fel a jármű ennek a vonalnak a megállóiban. Ugyancsak a hétvége két napjára érvényes az, hogy összevonják a 11-es és a 17-es járatokat, egy busz szolgálja majd ki ennek a vonalnak az utazóközönségét. A 9-es busz szombaton és vasárnap három óra negyven percig fog járni, ezután az utolsó, negyedkilences járatig a 2-es számú járat busza közlekedik majd ezen a vonalon is. Az 5-ös busz hétvégeken fél egy helyett csak fél tízig fog járni, de a Rachel alkalmazottai számára kettőkor lesz itt egy különjárat. Ugyancsak a hétvégén buszozókat érinti, hogy délután fél öttől a 14-es és a 15-ös járatokat összevonják, így csak egy busz fog közlekedni ezen a vonalon.

Az ipari parkban dolgozók számára minden érkező vagy induló váltás számára menetrend szerinti járatot biztosít a Transurban.

Tegnap úgy tájékoztattak, hogy június hetedikén és kilencedikén (szombaton és hétfőn), szombati menetrend van érvényben a vállalat minden járatán, június nyolcadikán vasárnap pedig a megszokott vasárnapi menetrend lesz érvényben.

 

[ohballada-1]

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...