RMDSZ-farsang Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-02-23 19:53:00

Igazán jó hangulatban telt az RMDSZ nagykárolyi szervezetének szombati felnőtt farsangi mulatsága a Csanálosi úton lévő étteremben. A gyerekfarsangot az RMDSZ-székházban tartották.

Csupa móka és bolondság jellemezte az idei farsangi bált Nagykárolyban

A bálon több mint 80 pár vett részt, akik jelentkezési díjuk fejében többfogásos ízletes vacsorát, minőségi italokat, továbbá igazi mulatós zenét kaptak cserébe, utóbbiról Ernyi János és együttese gondoskodott, amely első alkalommal szolgáltatta a talpalávalót a nagykárolyi RMDSZ-farsangon. A nagykárolyi közélet neves személyiségei között a bálon jelen volt Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere, továbbá a meghívásnak eleget téve Pataki Csaba szenátor, Erdei D. István parlamenti képviselő, valamint Nagy Szabolcs, az RMDSZ megyei szervezetének ügyvezető elnöke is részt vett az eseményen. Természetesen a bálozó párok nagy része jelmezbe öltözve érkezett a mulatságra, amelyen idén is volt jelmezverseny. Ezt a bantuknak öltözött Szakács-házaspár, Tibor és Lia nyerte meg. A tombolasorsolás sem maradhatott el, a szerencsések értékes ajándékcsomagokat vihettek haza, emellett azonban számos más meglepetéssel szolgáltak a szervezők. A Tulipán csoport például egy vidám színpadi jelenettel örvendeztette meg a résztvevőket, akik minden bizonnyal megőrzik emlékezetükben az idei farsangi mulatságot.

Szebbnél szebb jelmezek és arcfestések igazolták az anyukák kreativitását

Jól sikerült gyerekfarsang

Pillangó, tündér, bohóc, boszorkány, sőt még Törpilla jelmezbe öltözött gyermek is volt a nagykárolyi RMDSZ-székházban megszervezett farsangi mulatságon. Szombat délelőtt ismét gyerekek kacajától volt hangos a szervezet nagykárolyi bázisa, mint már sok év óta minden farsangi szezonban. A főszervező idén is Vénig Gabriella volt, de szerencsére egyre több anyukát és segítőt sikerül bevonnia a rendezvény lebonyolításába. A gyermekek pedig partnerek voltak a játékokban: ügyességi, gyorsasági és kreativitást igénybe vevő versenyszámokban próbálták ki képességeiket a kicsik. A versenyeken jól szereplők jutalma egy-egy tombolaszelvény volt, melyekkel a rendezvény vége felé megtartott sorsoláson különböző játékokat lehetett nyerni. A délutáni órákba nyúló farsangi mulatság idén is nagy siker volt, mosolygós arccal, élményekkel és ajándékokkal gazdagodva térhettek haza róla a résztvevők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...