RMDSZ-farsang Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-02-23 19:53:00

Igazán jó hangulatban telt az RMDSZ nagykárolyi szervezetének szombati felnőtt farsangi mulatsága a Csanálosi úton lévő étteremben. A gyerekfarsangot az RMDSZ-székházban tartották.

Csupa móka és bolondság jellemezte az idei farsangi bált Nagykárolyban

A bálon több mint 80 pár vett részt, akik jelentkezési díjuk fejében többfogásos ízletes vacsorát, minőségi italokat, továbbá igazi mulatós zenét kaptak cserébe, utóbbiról Ernyi János és együttese gondoskodott, amely első alkalommal szolgáltatta a talpalávalót a nagykárolyi RMDSZ-farsangon. A nagykárolyi közélet neves személyiségei között a bálon jelen volt Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere, továbbá a meghívásnak eleget téve Pataki Csaba szenátor, Erdei D. István parlamenti képviselő, valamint Nagy Szabolcs, az RMDSZ megyei szervezetének ügyvezető elnöke is részt vett az eseményen. Természetesen a bálozó párok nagy része jelmezbe öltözve érkezett a mulatságra, amelyen idén is volt jelmezverseny. Ezt a bantuknak öltözött Szakács-házaspár, Tibor és Lia nyerte meg. A tombolasorsolás sem maradhatott el, a szerencsések értékes ajándékcsomagokat vihettek haza, emellett azonban számos más meglepetéssel szolgáltak a szervezők. A Tulipán csoport például egy vidám színpadi jelenettel örvendeztette meg a résztvevőket, akik minden bizonnyal megőrzik emlékezetükben az idei farsangi mulatságot.

Szebbnél szebb jelmezek és arcfestések igazolták az anyukák kreativitását

Jól sikerült gyerekfarsang

Pillangó, tündér, bohóc, boszorkány, sőt még Törpilla jelmezbe öltözött gyermek is volt a nagykárolyi RMDSZ-székházban megszervezett farsangi mulatságon. Szombat délelőtt ismét gyerekek kacajától volt hangos a szervezet nagykárolyi bázisa, mint már sok év óta minden farsangi szezonban. A főszervező idén is Vénig Gabriella volt, de szerencsére egyre több anyukát és segítőt sikerül bevonnia a rendezvény lebonyolításába. A gyermekek pedig partnerek voltak a játékokban: ügyességi, gyorsasági és kreativitást igénybe vevő versenyszámokban próbálták ki képességeiket a kicsik. A versenyeken jól szereplők jutalma egy-egy tombolaszelvény volt, melyekkel a rendezvény vége felé megtartott sorsoláson különböző játékokat lehetett nyerni. A délutáni órákba nyúló farsangi mulatság idén is nagy siker volt, mosolygós arccal, élményekkel és ajándékokkal gazdagodva térhettek haza róla a résztvevők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 18:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 21:00
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 20.
Ha megtetszik Önnek valaki az utcán, nincs sok ideje mérlegelni, azonnal cselekednie kell. Nincs vesztenivalója, viszont tapasztalatot szerezhet!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...