RMDSZ-farsang Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-02-23 19:53:00

Igazán jó hangulatban telt az RMDSZ nagykárolyi szervezetének szombati felnőtt farsangi mulatsága a Csanálosi úton lévő étteremben. A gyerekfarsangot az RMDSZ-székházban tartották.

Csupa móka és bolondság jellemezte az idei farsangi bált Nagykárolyban

A bálon több mint 80 pár vett részt, akik jelentkezési díjuk fejében többfogásos ízletes vacsorát, minőségi italokat, továbbá igazi mulatós zenét kaptak cserébe, utóbbiról Ernyi János és együttese gondoskodott, amely első alkalommal szolgáltatta a talpalávalót a nagykárolyi RMDSZ-farsangon. A nagykárolyi közélet neves személyiségei között a bálon jelen volt Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere, továbbá a meghívásnak eleget téve Pataki Csaba szenátor, Erdei D. István parlamenti képviselő, valamint Nagy Szabolcs, az RMDSZ megyei szervezetének ügyvezető elnöke is részt vett az eseményen. Természetesen a bálozó párok nagy része jelmezbe öltözve érkezett a mulatságra, amelyen idén is volt jelmezverseny. Ezt a bantuknak öltözött Szakács-házaspár, Tibor és Lia nyerte meg. A tombolasorsolás sem maradhatott el, a szerencsések értékes ajándékcsomagokat vihettek haza, emellett azonban számos más meglepetéssel szolgáltak a szervezők. A Tulipán csoport például egy vidám színpadi jelenettel örvendeztette meg a résztvevőket, akik minden bizonnyal megőrzik emlékezetükben az idei farsangi mulatságot.

Szebbnél szebb jelmezek és arcfestések igazolták az anyukák kreativitását

Jól sikerült gyerekfarsang

Pillangó, tündér, bohóc, boszorkány, sőt még Törpilla jelmezbe öltözött gyermek is volt a nagykárolyi RMDSZ-székházban megszervezett farsangi mulatságon. Szombat délelőtt ismét gyerekek kacajától volt hangos a szervezet nagykárolyi bázisa, mint már sok év óta minden farsangi szezonban. A főszervező idén is Vénig Gabriella volt, de szerencsére egyre több anyukát és segítőt sikerül bevonnia a rendezvény lebonyolításába. A gyermekek pedig partnerek voltak a játékokban: ügyességi, gyorsasági és kreativitást igénybe vevő versenyszámokban próbálták ki képességeiket a kicsik. A versenyeken jól szereplők jutalma egy-egy tombolaszelvény volt, melyekkel a rendezvény vége felé megtartott sorsoláson különböző játékokat lehetett nyerni. A délutáni órákba nyúló farsangi mulatság idén is nagy siker volt, mosolygós arccal, élményekkel és ajándékokkal gazdagodva térhettek haza róla a résztvevők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Hangya és a Darázs
Ma, 16:55
A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 16.
Ne mondj igent arra, amit nem akarsz. Igen, tudom, hogy ez nem az a nagy életbölcsesség, amire egy horoszkóptól vársz. Ugyanakkor ma sokan akarják rád tukmálni az akaratukat, és az érzelmi zsarolás igen sokféle formájával találkozhatsz. Ragaszkodj a saját akaratodhoz, és szelíden mondj nemet minden manipulációra.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 16.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...