RMDSZ-farsang Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-02-23 19:53:00

Igazán jó hangulatban telt az RMDSZ nagykárolyi szervezetének szombati felnőtt farsangi mulatsága a Csanálosi úton lévő étteremben. A gyerekfarsangot az RMDSZ-székházban tartották.

Csupa móka és bolondság jellemezte az idei farsangi bált Nagykárolyban

A bálon több mint 80 pár vett részt, akik jelentkezési díjuk fejében többfogásos ízletes vacsorát, minőségi italokat, továbbá igazi mulatós zenét kaptak cserébe, utóbbiról Ernyi János és együttese gondoskodott, amely első alkalommal szolgáltatta a talpalávalót a nagykárolyi RMDSZ-farsangon. A nagykárolyi közélet neves személyiségei között a bálon jelen volt Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere, továbbá a meghívásnak eleget téve Pataki Csaba szenátor, Erdei D. István parlamenti képviselő, valamint Nagy Szabolcs, az RMDSZ megyei szervezetének ügyvezető elnöke is részt vett az eseményen. Természetesen a bálozó párok nagy része jelmezbe öltözve érkezett a mulatságra, amelyen idén is volt jelmezverseny. Ezt a bantuknak öltözött Szakács-házaspár, Tibor és Lia nyerte meg. A tombolasorsolás sem maradhatott el, a szerencsések értékes ajándékcsomagokat vihettek haza, emellett azonban számos más meglepetéssel szolgáltak a szervezők. A Tulipán csoport például egy vidám színpadi jelenettel örvendeztette meg a résztvevőket, akik minden bizonnyal megőrzik emlékezetükben az idei farsangi mulatságot.

Szebbnél szebb jelmezek és arcfestések igazolták az anyukák kreativitását

Jól sikerült gyerekfarsang

Pillangó, tündér, bohóc, boszorkány, sőt még Törpilla jelmezbe öltözött gyermek is volt a nagykárolyi RMDSZ-székházban megszervezett farsangi mulatságon. Szombat délelőtt ismét gyerekek kacajától volt hangos a szervezet nagykárolyi bázisa, mint már sok év óta minden farsangi szezonban. A főszervező idén is Vénig Gabriella volt, de szerencsére egyre több anyukát és segítőt sikerül bevonnia a rendezvény lebonyolításába. A gyermekek pedig partnerek voltak a játékokban: ügyességi, gyorsasági és kreativitást igénybe vevő versenyszámokban próbálták ki képességeiket a kicsik. A versenyeken jól szereplők jutalma egy-egy tombolaszelvény volt, melyekkel a rendezvény vége felé megtartott sorsoláson különböző játékokat lehetett nyerni. A délutáni órákba nyúló farsangi mulatság idén is nagy siker volt, mosolygós arccal, élményekkel és ajándékokkal gazdagodva térhettek haza róla a résztvevők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...