RMDSZ-gyermekfarsang Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2015-02-06 11:45:15

Nem múlhat el a farsangi időszak a Romániai Magyar Demokrata Szövetség nagykárolyi szervezete által rendezett gyermekfarsang nélkül.

Amint azt az RMDSZ-szervezet egyik helyi képviselőjétől megtudtuk, idén február 14-én, szombaton, 10 órakor kezdődik a jelmezes farsangi bál. Az óvodás és elemista gyerekeknek szervezett esemény helyszíne a nagykárolyi RMDSZ-székház lesz. Amivel a szervezők készülnek: zene, tánc, játékok, ügyességi versenyek, tombolahúzás, szendvics és üdítő. A rendezvénnyel kapcsolatos részletekről a 0261-864 864-es telefonszámon lehet érdeklődni. Mindenkit nagy szeretettel várnak!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...