Rohamosan fogynak a jegyek
Utoljára módositva: 2019-05-23 11:42:51

Május 29-én Szatmárnémetibe érkezik a Gergely Theáter társulata, hogy városunkban is bemutassa a Paprikáscsirke avagy Stex és New York című zenés vígjátékát.

A kitűnő szereposztásban többek között a népszerű televíziós sorozatokból már jól ismert Csomor Csillát, R. Kárpáti Pétert, Pelsőczy Lászlót és Heller Tamást is láthatjuk. A zenés vígjáték rendezője Gergely Róbert. A darab felhőtlen esti szórakozást ígér a szatmárnémeti közönségnek. „Ahol az amerikai álom és a magyar valóság konzerválódik. A Gergely Theáter hamisítatlan titkos receptje: végy egy jobb sorsra érdemes házaspárt, akik új vállalkozásba kezdenek! Fűszerezd meg egy házsártos anyóssal, akit még az ellenségednek sem kívánnál! Ízlés szerint paprikázd fel a hangulatot egy szemfüles, ravasz inassal és a naiv, könnyűvérű szobalánnyal! Öntsd nyakon jó poénokkal, ízesítsd dallal, tánccal és egy habókos orvossal! No és ha megérkezik a régimódi Mr. Kenedy a lányával, a szépséges Liliannal, ne felejts el teríteni… De ne tizenhárom személyre! Egy kiváló magyar ötlet megvalósításához tőkéstárs kell és egy pompás vacsora, mely nagy reményekre jogosít. Ám a ‘drága’ anyós, aki mindenhez ért, azt is tudja, hogy tizenhárman ülni asztalhoz nem szerencsés. Így lesz Forgácséknál vacsoravendég a saját inasuk és szobalányuk is” — dióhéjban ennyi lenne a történet, de hogy mi lesz a végkifejlet, az május 29-én 19 órától a szatmárnémeti szakszervezetek művelődési házában kiderül. Jegyeket az előadásra még korlátozott számban válthatnak az Északi Színház pénztárában, ugyanis rohamosan fogynak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...