Rohamosan fogynak a jegyek
Utoljára módositva: 2019-05-23 11:42:51

Május 29-én Szatmárnémetibe érkezik a Gergely Theáter társulata, hogy városunkban is bemutassa a Paprikáscsirke avagy Stex és New York című zenés vígjátékát.

A kitűnő szereposztásban többek között a népszerű televíziós sorozatokból már jól ismert Csomor Csillát, R. Kárpáti Pétert, Pelsőczy Lászlót és Heller Tamást is láthatjuk. A zenés vígjáték rendezője Gergely Róbert. A darab felhőtlen esti szórakozást ígér a szatmárnémeti közönségnek. „Ahol az amerikai álom és a magyar valóság konzerválódik. A Gergely Theáter hamisítatlan titkos receptje: végy egy jobb sorsra érdemes házaspárt, akik új vállalkozásba kezdenek! Fűszerezd meg egy házsártos anyóssal, akit még az ellenségednek sem kívánnál! Ízlés szerint paprikázd fel a hangulatot egy szemfüles, ravasz inassal és a naiv, könnyűvérű szobalánnyal! Öntsd nyakon jó poénokkal, ízesítsd dallal, tánccal és egy habókos orvossal! No és ha megérkezik a régimódi Mr. Kenedy a lányával, a szépséges Liliannal, ne felejts el teríteni… De ne tizenhárom személyre! Egy kiváló magyar ötlet megvalósításához tőkéstárs kell és egy pompás vacsora, mely nagy reményekre jogosít. Ám a ‘drága’ anyós, aki mindenhez ért, azt is tudja, hogy tizenhárman ülni asztalhoz nem szerencsés. Így lesz Forgácséknál vacsoravendég a saját inasuk és szobalányuk is” — dióhéjban ennyi lenne a történet, de hogy mi lesz a végkifejlet, az május 29-én 19 órától a szatmárnémeti szakszervezetek művelődési házában kiderül. Jegyeket az előadásra még korlátozott számban válthatnak az Északi Színház pénztárában, ugyanis rohamosan fogynak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...