Román Kupa-győztes Tudor Surducan
Utoljára módositva: 2018-09-20 16:45:47

Aranyéremmel nyitottak a Szatmárnémeti Sportklub párbajtőrvívó legényei a Csipler Sándor Vívócsarnokban csütörtökön kezdődő korosztályos Román Kupa viadalin.

A kadett fiúk egyéni versenyében Tudor Surducan zárt az első helyen, miután a fináléban 10–6-ra verte az UNEFS Bukarest sportolóját, Florin Miricát. „Nagyon koncentrált vívással hozta, amit vártunk tőle. A csoportkör után első számú kiemelt volt a főtáblán, és ezt meg tudta tartani a végéig” — nyilatkozta lapunknak Nagy Lehel, az SZSK edzője. A Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Adrian Pop, Simona Surducan edzőnégyes tanítványai közül Szabó Szabolcs a legjobb nyolc közé jutásért rendezett asszót vesztette el. Az ezt megelőző körben csapattársát, Luca Gurzát győzte le. Nem jutott a nyolcaddöntőbe a 13 éves Anton Câmpan sem, míg Emilian Feher az első csoportkör után búcsúzott a versenytől.

A Szatmárnémeti LPS-t képviselő Meizinger Márton sem jutott túl a csoportkörön.

Pénteken a junior fiúk egyéni versenyével folytatódik a korosztályos párbajtőrvívó Román Kupa viadala a Csipler-csarnokban, és pástra lépnek a korosztályos bajnok, Mácska Ádám, Szilágyi Balázs és Alex Oroian is. A szatmári edzők tehát újabb éremszerzésben bíznak.

A korosztályos Román Kupa egyébként a 2015, 2016 és 2017-es Szövetségi Kupa sorozatot váltja. Tavaly Tudor Surducan a 6. lett, a kadetteknél pedig 2016-ban Oroian, 2015-ben pedig Mácska szerzett ezüstérmet.

Szöveg: Pesek Attila

Képünkön: Marcel Tarța (klubelnök), Simona Surducan, Csiszár Ferenc, Tudor Surducan, Adrian Pop és Nagy Lehel

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. június 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...