Rontottak a románok, top 50-ben a magyarok
Utoljára módositva: 2019-06-14 13:58:23

A magyar labdarúgó-válogatott kilenc helyet javított, Románia pedig kettőt rontott a pénteken közölt legfrissebb világranglistán.

Marco Rossi szövetségi kapitány legényei ezzel visszakerültek a top 50-be, hiszen a nagy előrelépéssel a 42. helyen állnak. Románia viszont a 27. pozícióba csúszott vissza, és ez köszönhető elsősorban Ukrajna és Tunézia 3-3 helyes, illetve Ausztria 8 helyes előrelépésének.

Az első négyben a múlt hónapi állás után sincs változás: Belgium, Franciaország, Brazília, Anglia a sorrend. Utána viszont nagy volt a mozgolódás. Portugália a Nemzetek Ligája megnyerésével kettőt lépett előre, és az 5. helyen áll. Horvátország visszacsúszott egy helyet (6.), Spanyolország javított két pozíciót (7.), Uruguay pedig kettőt (8.), Svájc pedig egy helyet csúszott vissza (9.), Dánia megőrizte a 10. helyet.

A magyarok mellett Örményország (97.) és Malajzia (159.) javított még kilenc helyet, ők a csúcstartók ebben a hónapban. A legtöbbet a görögök rontottak, akik kilenccel hátrébb csúsztak, és már csak az 52. helyen állnak.

Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...