Rontottak a románok, top 50-ben a magyarok
Utoljára módositva: 2019-06-14 13:58:23

A magyar labdarúgó-válogatott kilenc helyet javított, Románia pedig kettőt rontott a pénteken közölt legfrissebb világranglistán.

Marco Rossi szövetségi kapitány legényei ezzel visszakerültek a top 50-be, hiszen a nagy előrelépéssel a 42. helyen állnak. Románia viszont a 27. pozícióba csúszott vissza, és ez köszönhető elsősorban Ukrajna és Tunézia 3-3 helyes, illetve Ausztria 8 helyes előrelépésének.

Az első négyben a múlt hónapi állás után sincs változás: Belgium, Franciaország, Brazília, Anglia a sorrend. Utána viszont nagy volt a mozgolódás. Portugália a Nemzetek Ligája megnyerésével kettőt lépett előre, és az 5. helyen áll. Horvátország visszacsúszott egy helyet (6.), Spanyolország javított két pozíciót (7.), Uruguay pedig kettőt (8.), Svájc pedig egy helyet csúszott vissza (9.), Dánia megőrizte a 10. helyet.

A magyarok mellett Örményország (97.) és Malajzia (159.) javított még kilenc helyet, ők a csúcstartók ebben a hónapban. A legtöbbet a görögök rontottak, akik kilenccel hátrébb csúsztak, és már csak az 52. helyen állnak.

Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...