Rövidesen kezdik az útfelújítást
Utoljára módositva: 2019-07-25 09:22:21

Elkezdték az alapanyagok kiszállítását Kaplonyba, értesüléseink szerint akár már a jövő héten kezdődhet a községet Nagykárollyal összekötő megyei út felújítása.

Persze már tavaszra is tervezték a munkálatok elkezdését a Nagykároly és Kaplony közötti úton, viszont a kaplonyi ferences plébániatemplomig húzódó megyei út felújítása mintegy áldozatául esett annak, hogy a kivitelezést elnyerő cég csődközeli helyzetbe került.

Pataki Csaba, a megyei önkormányzat elnöke nemrégiben Kaplonyban, a falunapi ünnepség megnyitóján arról beszélt, hogy szíve szerint az aláírt munkakezdési paranccsal érkezett volna. Mint mondta, nem sikerült megvalósítania az elképzelését, ellenben reményei szerint mihamarabb kezdődhet a kivitelezés. Mindenképpen arra törekszik a megyei vezetőség, hogy megvalósuljon az út felújítása — hangoztatta.

Mint korábban megírtuk, hogy a 3,4 kilométernyi útszakasz modernizálása során kiszélesítik a jelenleg 5 méter széles utat, mégpedig 1,5 méterrel.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:10
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...