Rozsályon vizsgáztak az első „szamurájok”
Utoljára módositva: 2019-06-11 15:22:00

A történelmi Szatmár megye területén is terjeszkedik a Szatmár Megyei Karate Egyesület, közel három hónapja ugyanis a Szamuráj Sportklub nyitotta meg kapuit a határon túli Rozsályon.

A névválasztás nem véletlenszerű, hiszen a klubot a Szatmárnémeti Samuraiul SK vezetője, Magos Róbert (6. Dan) mesteredző nyitotta és irányítja.

A rozsályi karatékák közül tizenöten az első övvizsgára jelentkeztek az elmúlt hétvégén. Az első fokozat, vagyis a 8 kyu, sárga öv elnyerésére technikai és erőnléti gyakorlatokat kellett bemutassanak, sajátos japán kifejezéseket kellett előadjanak, ugyanakkor töréstechnikát, az úgynevezett tameshiwarát is be kellett mutassák. Franczia Zalán, Franczia Regő, Banoczi Zsolt, Ary Zétény, Kicska Máté, Kicska Balázs, Bakk Ákos, Tari Ádám, Barna Boglárka, Török Fanni, Tóth Miklós, Trapacs Zoltán, Trapacs Júlia, Matiz Ákos és Kovács Dávid azok, akik sikeresen vizsgáztak.

A klub vezetősége köszönete mond mindazoknak, aki segítséget nyújtottak a rozsályi karateklub létrehozásában.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...