Saját anyját zsarolta egy rendszámmal
Utoljára módositva: 2014-04-29 10:27:38

Különös bűnesetet derítettek fel a rendőrök: két férfi egy ellopott rendszámért akart pénzt kicsikarni. A hatóságnak egy jól szervezett akcióval végül sikerült lebuktatnia őket.

 

A Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség bűnügyi osztályának munkatársai a maszkos harcosok segítségével vasárnap elfogtak két férfit, akik április 22-én egy Németországban bejegyzett, a Traian sugárúton leparkolt autó rendszámát lopták el, majd megzsarolták annak tulajdonosát. A 47, illetve a 23 éves elkövető 500 euró fejében lett volna hajlandó visszaadni a rendszámot. Követeléseiket sms-ben közölték, melyeket különböző telefonkártyák igénybevételével küldtek a Németországból ügyintézés végett érkezett nőnek annak érdekében, hogy titokban maradhasson kilétük. A megkárosított azonban feljelentette őket, a rendőrök pedig megszervezték a tolvajok tetten érését. A nő a megbeszélt helyen és időpontban átadta a pénzt az idősebbik férfinak, aki továbbította azt a zsarolást kieszelő társának. A bankjegyek azonban meg voltak jelölve, a pénzt átvevőt pedig követték, így sikerült mindkettejüket elfogniuk. Mint kiderült, a fiatalabbik férfi a megkárosított nő saját fia. A rendőrség szerint az asszony elvált férjétől, a fiával pedig megromlott a viszonya. A jármű egyébként, melynek rendszámát lelopták, a nő Németországban maradt élettársának nevére volt bejegyezve. A fiatalembert 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték, majd az ügyészség 30 napos bírósági felügyeletet rendelt el. A vád ellene zsarolás és lopás. Idősebb társa szabadlábon védekezhet, ellene zsarolásban való bűnrészesség miatt folyik eljárás.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 15:00
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...