Sajtós fogta tolvaj
Utoljára módositva: 2019-08-17 09:51:29

A sajtósok mindenhol ott vannak, főleg, amikor nem kell(ene) — a szállóige nagyon is igaznak bizonyult augusztus 15-én kora délután, amikor Szatmárnémetiben, a kispiac egyik kávézójából futva menekült egy suhanc, nyomában a segítségért kiabáló pultossal, a suhanc ugyanis 150 lejt emelt el a pénztárból.

A piacon bevásároló Rebic Codruţ — az Antena hírtelevíziók helyi tudósítója és nem mellesleg fekete öves karatéka — látva a zűrzavart és hallva a segélykiáltásokat azonnal a tolvaj után eredt, sikerült ártalmatlanná tennie (lefognia) az egyre agresszívebbé váló fiatalt, percekkel később egy szolgálati időn kívüli rendőr és a vízszolgáltató egyik dolgozója is hozzájuk érkezett, elzárva bármiféle menekülési lehetőséget a 18. életévét még be nem töltött suhanc elől, aki mint kiderült, nem sokkal korábban „szabadult” egy Temes megyei, fiatalkorúak átnevelését célzó központból, ahová korábban elkövetett lopások miatt került — de a szokás hatalmát nehéz legyűrni: a suhanc bevallotta azt is, hogy ő tört be két, Carpaţi II negyedbeli boltba is, az így szerzett pénzt pedig szerencsejátékokba „fektette be”.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...