Sakkverseny kicsiknek és nagyoknak a Családi Hétvégén
Utoljára módositva: 2019-05-08 11:11:52

A hagyományoknak megfelelően idén is lesz sakkverseny a XIV. Családi Hétvégén.

 

Május 18–19-én kiderül, ki a legjobb stratéga a 14 év alatti és feletti versenyzők között. A vetélkedőre szeretettel várják a nevezőket minden korosztályból. Szombaton a 14 évnél idősebbek ülhetnek le az asztalokhoz, vasárnap pedig a 14 év alatti versenyzőké lesz a főszerep a Kossuth-kertben felállított „küzdőtéren”. Polner József, a verseny szervezője elmondta, hogy minden évben többtucatnyian mérik össze sakktudásukat a Családi Hétvégén. Az ifjak és az örök ifjak lelkesedése az elmúlt több mint egy évtized során mit sem változott.

A szabadtéri ütközetek közkedvelt programnak számítanak a Családi Hétvégén, hiszen a család apraja és nagyja beállhat a csatasorba. Az asztalokon folyó párbajokat a barátok és rokonok is szívesen szurkolják végig, persze csendben szemlélve az izgalmakkal telített fordulókat. Díjosztáskor érkezik el a hangos taps ideje, ekkor adják át az első három helyezettnek a kiérdemelt okleveleket és kupákat.

A május 18-án és 19-én 14 órakor kezdődő játszmákra előzetesen telefonon vagy a helyszínen is lehet jelentkezni.

„Szívesen fogadjuk az ötleteket is a sakkversennyel kapcsolatban. Kérjük, hogy hívjanak fel időben! A telefonszám, amelyen az észrevételeket és az előzetes regisztrációt várjuk: 0770.796.824” — közölte Polner József szervező.

A legfontosabb ebben az esetben is a részvétel, de a tét sem kicsi: a nyertesek elmondhatják majd magukról, hogy ők bizonyultak a legjobb stratégáknak a XIV. Családi Hétvégén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...