Sălăgeanu is szóba került?
Utoljára módositva: 2014-01-29 16:09:41

A nagykárolyi születésű középpályás felbontotta szerződését a FC Vaslui-jal, most szabadon igazolható, állítólag az Olimpiával is tárgyal.

Adrian Sălăgeanu

Dan Băbuţ–Domuţa szerint a Szatmárnémeti Olimpia FC vezetősége számba vette Adrian Sălăgeanu hazaszerződtetésének az ötletét. A klubelnök elmondta, esetleg nyártól számolhatnak a válogatott középpályással, aki jelenleg szabadon igazolható, miután felbontotta szerződését a FC Vasliu csapatával.

A nagykárolyi születésű 31 labdarúgó 2011-ben bajnoki címet szerzett a Galaci Oţelul együttessel, ezután szerződött a moldovai csapathoz. Sălăgeanu azonban bepanaszolta a román ligánál (LPF) a FC Vasluit, amelynek több mint 70 ezer euró adóssága van a labdarúgóval szemben. A LPF szakbizottsága vizsgálta az ügyet és Sălăgeanunak adott igazat, így a FC Vaslui azonnali hatállyal fel kell bontsa a szerződését. Azonban az egyesület fellebbezett a döntés ellen, így a középpályás még nem írhat alá más klubhoz, bár állítja, vannak ajánlatai.

Adrian Sălăgeanu 2001-ben az Olimpia FC mezében játszotta első felnőtt bajnoki mérkőzéseit. Négy évvel később a Besztercei Gloriához, majd az élvonalbeli Dacia Miovenihez szerződött, de 2006-ban, egy idényre hazatért, és a C–osztályos Szatmárnémeti Someşul csapatát erősítette. Innen került Galacra, ahol bajnoki címet nyert. 2011-ben a Ciprus elleni barátságos mérkőzésen pályára lépett a válogatott mezében.

A tranfermarkt.co.uk szerint Sălăgeanu szerződtetési értéke 900 ezer euró. Mivel szabadon igazolható, ezt az összeget nem kell kifizesse a neki munkát ajánló egyesület.

„Tárgyaltunk Sălăgeanuval, és örülnénk, ha visszatérne az Olimpiához. De vele esetleg csak nyártól számolnánk a csapatba” – mondta lapunknak Domuţa.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 23.
Érdemes megragadnia a felajánlott továbbképzési lehetőséget, akár szakmai téren teheti ezt meg, akár önismeretét fejlesztheti valahogyan.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...