Sălăgeanu is szóba került?
Utoljára módositva: 2014-01-29 16:09:41

A nagykárolyi születésű középpályás felbontotta szerződését a FC Vaslui-jal, most szabadon igazolható, állítólag az Olimpiával is tárgyal.

Adrian Sălăgeanu

Dan Băbuţ–Domuţa szerint a Szatmárnémeti Olimpia FC vezetősége számba vette Adrian Sălăgeanu hazaszerződtetésének az ötletét. A klubelnök elmondta, esetleg nyártól számolhatnak a válogatott középpályással, aki jelenleg szabadon igazolható, miután felbontotta szerződését a FC Vasliu csapatával.

A nagykárolyi születésű 31 labdarúgó 2011-ben bajnoki címet szerzett a Galaci Oţelul együttessel, ezután szerződött a moldovai csapathoz. Sălăgeanu azonban bepanaszolta a román ligánál (LPF) a FC Vasluit, amelynek több mint 70 ezer euró adóssága van a labdarúgóval szemben. A LPF szakbizottsága vizsgálta az ügyet és Sălăgeanunak adott igazat, így a FC Vaslui azonnali hatállyal fel kell bontsa a szerződését. Azonban az egyesület fellebbezett a döntés ellen, így a középpályás még nem írhat alá más klubhoz, bár állítja, vannak ajánlatai.

Adrian Sălăgeanu 2001-ben az Olimpia FC mezében játszotta első felnőtt bajnoki mérkőzéseit. Négy évvel később a Besztercei Gloriához, majd az élvonalbeli Dacia Miovenihez szerződött, de 2006-ban, egy idényre hazatért, és a C–osztályos Szatmárnémeti Someşul csapatát erősítette. Innen került Galacra, ahol bajnoki címet nyert. 2011-ben a Ciprus elleni barátságos mérkőzésen pályára lépett a válogatott mezében.

A tranfermarkt.co.uk szerint Sălăgeanu szerződtetési értéke 900 ezer euró. Mivel szabadon igazolható, ezt az összeget nem kell kifizesse a neki munkát ajánló egyesület.

„Tárgyaltunk Sălăgeanuval, és örülnénk, ha visszatérne az Olimpiához. De vele esetleg csak nyártól számolnánk a csapatba” – mondta lapunknak Domuţa.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 15.
Ne hagyja figyelmen kívül a környezetében élők véleményét, hiszen olyan kérdésben készül dönteni, amely őket is közelről érinti.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...