Salvini: Lengyelország és Olaszország az új európai tavasz hősei lesznek
Utoljára módositva: 2019-01-10 08:52:06

Lengyelország és Olaszország az új európai tavasz hősei lesznek, a májusi európai parlamenti választások után új európai egyensúly megteremtésére törekednek majd – jelentette ki szerdán Varsóban az olasz kormányfő-helyettes és belügyminiszter.

Matteo Salvini a Joachim Brudzinski lengyel belügyminiszterrel közösen tartott sajtóértekezleten azt mondta: Európában éveken át a francia-német tengely volt túlsúlyban, Varsó és Róma azonban egy új európai egyensúly megteremtésére törekszik.

Az új európai tavasz során a valódi európai értékek reneszánsza jön, kevesebb lesz a pénzügy, kevesebb bürokrácia, több munka és több családügy, és mindenekelőtt több biztonság – fogalmazott.

Brudzinski szerint Salvinival megegyeztek: gondoskodni kell Európa szélesen felfogott, belső és külső biztonságáról. Aláhúzta: mindkét ország az EU szerves része, ennek biztonságát és megreformálását akarják.

Forrás: https://www.hirado.hu

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen tejterméket fogyasztasz szívesen?
Tejet, aludttejet
Joghurtot, kefírt
Sajtot
Mindet szeretem
Nem fogyasztok tejterméket
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 cm gyömbér, 1 liter víz, 2 db fahéj, 2 db szegfűszeg, méz. A gyömbért alaposan megmossuk, felszeleteljük ...