Samuraiul SK: 2019-es eredmények magasra helyezték a lécet
Utoljára módositva: 2020-01-08 12:38:22

Sikeres évet zárt a Samuraiul SK, de ugyanakkor magasra helyezték a lécet, amit meg szeretnének ugrani 2020-ban — értékelt Magos Róbert karate mesteredző, az egyik legrégebbi és szatmári egyesület alapítója.

A sportolóként is jelentős sikereket elkönyvelt Magos szerint 2019-ben kimagasló eredményeket ért el a klub lázári szekciója, amely évről évre fejlődik. Jelenleg itt működik a legeredményesebb versenycsoportjuk, hiszen az itt készülő karatékák idén honi és Európa-bajnoki küzdelmekről tértek haza érmekkel. Ifjabb Magos Róbert Patrick a wado-kai stílus Eb-jéről térhetett haza éremmel 2019-ban, így a Megyei Karate Egyesület (AJK) által rendezett évzáró gálán is a legjobb karatékának járó trófeát érdemelte ki. coque iphone 6 A lázári srácok ugyanakkor remekeltek Izvoranion is, a Román Olimpiai és Sportbizottság (COSR) komplexumában rendezett bajnokságon is, ahol a Román Karate-szövetség országos megmérettetésén a Vida Ármin, Molnár Dániel, Stelian Trif alkotta felnőtt kumitecsapat dobogóra állhatott – ezáltal az AJK-gálán is az év legjobb csapatának járó díjat érdemelték ki.

Magos a 2019-es évértékelőjében hangsúlyozta azt is, hogy a Samuraiul SK nagy figyelmet szentel azokra is, akik nem szeretnének versenyszerűen sportolni. coque huawei p30 „Nagy örülök annak, hogy sok szülő megértette a sport fontosságát, és rendszeresen hozzák gyermekeiket az edzéseinkre – írta közleményében a mesteredző, aki hozzátette, hogy Filer Iván edzővel karöltve készítik fel és edzik a karatékákat. coque iphone xs – Testi és szellemi képességek fejlesztésére is jó hatással bír a karate, a harcművészet. coque huawei p30 coque iphone 11 Csoportjainkban nem szeretne mindenki verseny szinten karatézni, és ez nem gond. coque iphone 5 coque samsung a70 A tradicionális karate-edzéseken elsősorban a mozgástechnikák elsajátítására és azok japán elnevezéseinek a megtanítására helyezzük a hangsúlyt. coque huawei p9 Ugyanakkor az önvédelem gyakorlása, illetve technikai és szellemi felkészítés által nagy hangsúlyt fektetünk bizonyos veszélyes helyzetek gyors és magabiztos megoldására.

A tradicionális karate csoportunk nagyon jól felkészült az övvizsgákra is. Évente két fokozati vizsgán veszünk részt, amit a Szatmár Megyei Karate Egyesület rendez meg. coque autres huawei Mindenki odaadó munkával és szorgalommal készül az vizsgára.”

Magos Róbert mesteredző egy nehéz vére számít 2020-ban. coque huawei p20 coque samsung a7 „Ez egy változásokban gazdag év lesz. coque iphone coque huawei Szükség lesz rá, hogy egy jó harcos képességeit felhasználva alkalmazkodjunk az adott helyzetekhez.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...