Sáros futamot nyert Gyenes Mani
Utoljára módositva: 2014-05-19 17:30:39

Toronymagasan nyert a Dâmboviţa megyei Moreniben Románia legjobb motorkerékpár–versenyzője, a szatmárnémeti Gyenes „Mani” Emánuel.

A feje búbjáig sáros Manit még a sajtófotós is nehezen ismerte meg

Egyedül Gyenes „Mani” Emánuel képviselte Szatmárnémetit az endurokrossz második fordulójában, Moreni-en. A Dâmboviţa megyei településen rendezett elmúlt hétvégi futam A–osztályának versenye azonban idő előtt ért véget, ugyanis a harmadik körben eleredt az eső, a pályabírók pedig úgy látták jobbnak, hogy tíz perccel a vége előtt véget vetnek a sárdagasztásnak. A Brassói Vectra Racig Team pilótája így is toronymagasan nyert, ezzel megőrizte első pozícióját az összetett táblázatban, és maradt az első számú favorit a hetedik bajnoki cím elhódítására.

„Kicsit sáros hétvége volt. A rajnál még nem esett az eső, a harmadik körben jött az »égi áldás«, azután lett a káosz a pályán, ezért 10 perccel a vége előtt le is intették a versenyt. Számítottam az esőre, felkészülve mentem, sárgumikat tettem fel a versenygépre, amire nagy szükség volt a második felében a futamnak” – mondta Mani, aki két hét múlva Bákóban áll rajthoz a enduro–ob és Európa–bajnoki futamon.

Fotó: Luminiţa Gemeş

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...