Sáros futamot nyert Gyenes Mani
Utoljára módositva: 2014-05-19 17:30:39

Toronymagasan nyert a Dâmboviţa megyei Moreniben Románia legjobb motorkerékpár–versenyzője, a szatmárnémeti Gyenes „Mani” Emánuel.

A feje búbjáig sáros Manit még a sajtófotós is nehezen ismerte meg

Egyedül Gyenes „Mani” Emánuel képviselte Szatmárnémetit az endurokrossz második fordulójában, Moreni-en. A Dâmboviţa megyei településen rendezett elmúlt hétvégi futam A–osztályának versenye azonban idő előtt ért véget, ugyanis a harmadik körben eleredt az eső, a pályabírók pedig úgy látták jobbnak, hogy tíz perccel a vége előtt véget vetnek a sárdagasztásnak. A Brassói Vectra Racig Team pilótája így is toronymagasan nyert, ezzel megőrizte első pozícióját az összetett táblázatban, és maradt az első számú favorit a hetedik bajnoki cím elhódítására.

„Kicsit sáros hétvége volt. A rajnál még nem esett az eső, a harmadik körben jött az »égi áldás«, azután lett a káosz a pályán, ezért 10 perccel a vége előtt le is intették a versenyt. Számítottam az esőre, felkészülve mentem, sárgumikat tettem fel a versenygépre, amire nagy szükség volt a második felében a futamnak” – mondta Mani, aki két hét múlva Bákóban áll rajthoz a enduro–ob és Európa–bajnoki futamon.

Fotó: Luminiţa Gemeş

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 18.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...