Sáros futamot nyert Gyenes Mani
Utoljára módositva: 2014-05-19 17:30:39

Toronymagasan nyert a Dâmboviţa megyei Moreniben Románia legjobb motorkerékpár–versenyzője, a szatmárnémeti Gyenes „Mani” Emánuel.

A feje búbjáig sáros Manit még a sajtófotós is nehezen ismerte meg

Egyedül Gyenes „Mani” Emánuel képviselte Szatmárnémetit az endurokrossz második fordulójában, Moreni-en. A Dâmboviţa megyei településen rendezett elmúlt hétvégi futam A–osztályának versenye azonban idő előtt ért véget, ugyanis a harmadik körben eleredt az eső, a pályabírók pedig úgy látták jobbnak, hogy tíz perccel a vége előtt véget vetnek a sárdagasztásnak. A Brassói Vectra Racig Team pilótája így is toronymagasan nyert, ezzel megőrizte első pozícióját az összetett táblázatban, és maradt az első számú favorit a hetedik bajnoki cím elhódítására.

„Kicsit sáros hétvége volt. A rajnál még nem esett az eső, a harmadik körben jött az »égi áldás«, azután lett a káosz a pályán, ezért 10 perccel a vége előtt le is intették a versenyt. Számítottam az esőre, felkészülve mentem, sárgumikat tettem fel a versenygépre, amire nagy szükség volt a második felében a futamnak” – mondta Mani, aki két hét múlva Bákóban áll rajthoz a enduro–ob és Európa–bajnoki futamon.

Fotó: Luminiţa Gemeş

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 15:00
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...