Schumacher pozitívan reagált a felébresztésre
Utoljára módositva: 2014-01-30 16:44:10

A BFMTV nevű francia televíziós csatorna is közölte: elkezdték a mesterséges kómában lévő Michael Schumacher felébresztését.

Sabine Kehm, a volt Forma–1-es pilóta menedzsere hivatalos közleményben erősítette meg az ébresztésről szóló híreket (Fotó: www.thehindu.com)

Szerdán a L’Équipe és a Bild egybehangzóan közölte: megkezdték Michael Schumacher fokozatos felébresztését. Az egy hónapja kómában tartott korábbi F1-es versenyző menedzsere, Sabine Kehm azonban cáfolta a hírt, és figyelmeztetett: amíg nem adnak ki hivatalos közleményt, addig mindez csak találgatás. Jacqueline Hubert, a Grenoble-i Egyetemi Kórház igazgatója is megtiltotta az ott dolgozóknak, hogy nyilatkozzanak a sajtónak a versenyző állapotáról.

A BFMTV-nek azonban Stéphan Chabardes megerősítette: valóban elkezdték a pilóta felébresztését, a Schumachert kezelő idegsebész azonban további kérdésekre nem válaszolt. A Bild helyszínen tartózkodó újságírója is erről számolt be, míg a L’Équipe fejleményként közölte: Schumacher valóban jól reagált a felébresztésre, hunyorgott a szemével.

Közben Sabine Kehm, a volt pilóta menedzsere hivatalos közleményt adott ki, amely megerősíti az ébresztésről szóló híreket:„Michael érzéstelenítő adagját kicsit csökkentették, hogy megkezdhessék a felébresztési folyamatot, ami sokáig fog tartani. Az érintett felek közös megegyezéssel arra jutottak, hogy további információkat csak a folyamat véglegesítésénél hoznak nyilvánosságra. Időközben sem fogunk információkat közölni”.

Schumacher a franciaországi Meribelben történt síbalesetében szenvedett súlyos fejsérüléseket. A baleset után a volt Forma–1-es pilóta állapota életveszélyes volt, kétszer operálták meg, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el az agyából.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...