Segédápolói képzés
Utoljára módositva: 2018-08-09 08:37:10

A Vöröskereszt Szatmár megyei fiókszervezete segédápolói (infirmiere) képzést szervez, a résztvevőknek legalább általános iskolai végzettséggel kell rendelkezniük.

A képzés 1 ezer lejbe kerül, amit lehet részletekben is fizetni: 400 lejt a beiratkozáskor, a további 600 lejt további részletekben is fizetheti a hallgató, a lényeg, hogy a kurzus befejezéséig rendezve legyen a teljes tandíj. A képzés három hónapos: első hónapban az elméleti oktatás zajlik 16 és 19 óra között, a következő két hónapban pedig a gyakorlati oktatás zajlik 8 óra és 13 óra között, ekkor természetesen a megfelelő profilú intézményben élesben is kipróbálják a tanulók, milyen feladataik vannak a segédápolóknak, milyen elvárásoknak kell eleget tenniük mindennapi munkájuk során. A sikeres vizsgát követően az országban és külföldön is elismert diplomát kapnak a hallgatók. Bővebb információkkal személyesen a Vöröskereszt Szatmárnémeti, Vlad Ţepeş utca 3. szám alatti székhelyén, valamint a 0261–770277-es vagy a 0723–503597-es telefonszámon szolgálnak munkanapokon 8 és 16 óra között.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...