Segédápolói képzés
Utoljára módositva: 2018-08-09 08:37:10

A Vöröskereszt Szatmár megyei fiókszervezete segédápolói (infirmiere) képzést szervez, a résztvevőknek legalább általános iskolai végzettséggel kell rendelkezniük.

A képzés 1 ezer lejbe kerül, amit lehet részletekben is fizetni: 400 lejt a beiratkozáskor, a további 600 lejt további részletekben is fizetheti a hallgató, a lényeg, hogy a kurzus befejezéséig rendezve legyen a teljes tandíj. A képzés három hónapos: első hónapban az elméleti oktatás zajlik 16 és 19 óra között, a következő két hónapban pedig a gyakorlati oktatás zajlik 8 óra és 13 óra között, ekkor természetesen a megfelelő profilú intézményben élesben is kipróbálják a tanulók, milyen feladataik vannak a segédápolóknak, milyen elvárásoknak kell eleget tenniük mindennapi munkájuk során. A sikeres vizsgát követően az országban és külföldön is elismert diplomát kapnak a hallgatók. Bővebb információkkal személyesen a Vöröskereszt Szatmárnémeti, Vlad Ţepeş utca 3. szám alatti székhelyén, valamint a 0261–770277-es vagy a 0723–503597-es telefonszámon szolgálnak munkanapokon 8 és 16 óra között.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...