Segélycsomagot vittek a máltaisok
Utoljára módositva: 2017-04-12 17:50:15

A Máltai Szeretetszolgálat szatmári fiókszervezetének önkéntesei április 11-én alapélelmiszerekből (kristálycukor, búzaliszt, olaj, gríz), valamint tisztító- és tisztálkodószerekből (mosópor, pipereszappan) s az ünnepre való tekintettel egy-egy tábla csokoládéból álló adománycsomagot osztottak a rászorulóknak.

Egyre több embernek van szüksége segítségre

Továbbá két személy számára kerékpárt tudtak biztosítani, s az olyan családokhoz, ahol a hozzátartozók csecsemőt nevelnek vagy magatehetetlen beteget látnak el, pelenkát is vittek a segélyszervezet tagjai. A karitatív akció alkalmával összesen 5600 lej értékű segély jutott célba, ezzel megkönnyítve a feltámadás ünnepére készülő, de amúgy nyomorban vagy szegénységben élő családok készülődését. A jótétemények sora csütörtökön folytatódik, a nonprofit szervezet tagjai az előző évek szokásának megfelelően az ünnep küszöbén főtt ételt osztanak a szegényeknek, hajléktalanoknak s azoknak, akik az ételosztás idején a közelükben haladnak el, s nem utasítják vissza a feléjük nyújtott figyelmességet. Az önkéntesek tehát 10 órakor a szatmárnémeti Neajlov sétányon kezdik a töltött káposzta osztását, majd a Vulturului és az Ostrovului utcai szükséglakásoknál folytatják a szolgálatot, végül a Ion Ghica utcai IPL-tömbházaknál fejeződik be a karitatív akció.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Deadpool 2
Ma, 21:00
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...