Segélycsomagot vittek a máltaisok
Utoljára módositva: 2017-04-12 17:50:15

A Máltai Szeretetszolgálat szatmári fiókszervezetének önkéntesei április 11-én alapélelmiszerekből (kristálycukor, búzaliszt, olaj, gríz), valamint tisztító- és tisztálkodószerekből (mosópor, pipereszappan) s az ünnepre való tekintettel egy-egy tábla csokoládéból álló adománycsomagot osztottak a rászorulóknak.

Egyre több embernek van szüksége segítségre

Továbbá két személy számára kerékpárt tudtak biztosítani, s az olyan családokhoz, ahol a hozzátartozók csecsemőt nevelnek vagy magatehetetlen beteget látnak el, pelenkát is vittek a segélyszervezet tagjai. A karitatív akció alkalmával összesen 5600 lej értékű segély jutott célba, ezzel megkönnyítve a feltámadás ünnepére készülő, de amúgy nyomorban vagy szegénységben élő családok készülődését. A jótétemények sora csütörtökön folytatódik, a nonprofit szervezet tagjai az előző évek szokásának megfelelően az ünnep küszöbén főtt ételt osztanak a szegényeknek, hajléktalanoknak s azoknak, akik az ételosztás idején a közelükben haladnak el, s nem utasítják vissza a feléjük nyújtott figyelmességet. Az önkéntesek tehát 10 órakor a szatmárnémeti Neajlov sétányon kezdik a töltött káposzta osztását, majd a Vulturului és az Ostrovului utcai szükséglakásoknál folytatják a szolgálatot, végül a Ion Ghica utcai IPL-tömbházaknál fejeződik be a karitatív akció.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 20:45
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...