Segélycsomagot vittek a máltaisok
Utoljára módositva: 2017-04-12 17:50:15

A Máltai Szeretetszolgálat szatmári fiókszervezetének önkéntesei április 11-én alapélelmiszerekből (kristálycukor, búzaliszt, olaj, gríz), valamint tisztító- és tisztálkodószerekből (mosópor, pipereszappan) s az ünnepre való tekintettel egy-egy tábla csokoládéból álló adománycsomagot osztottak a rászorulóknak.

Egyre több embernek van szüksége segítségre

Továbbá két személy számára kerékpárt tudtak biztosítani, s az olyan családokhoz, ahol a hozzátartozók csecsemőt nevelnek vagy magatehetetlen beteget látnak el, pelenkát is vittek a segélyszervezet tagjai. A karitatív akció alkalmával összesen 5600 lej értékű segély jutott célba, ezzel megkönnyítve a feltámadás ünnepére készülő, de amúgy nyomorban vagy szegénységben élő családok készülődését. A jótétemények sora csütörtökön folytatódik, a nonprofit szervezet tagjai az előző évek szokásának megfelelően az ünnep küszöbén főtt ételt osztanak a szegényeknek, hajléktalanoknak s azoknak, akik az ételosztás idején a közelükben haladnak el, s nem utasítják vissza a feléjük nyújtott figyelmességet. Az önkéntesek tehát 10 órakor a szatmárnémeti Neajlov sétányon kezdik a töltött káposzta osztását, majd a Vulturului és az Ostrovului utcai szükséglakásoknál folytatják a szolgálatot, végül a Ion Ghica utcai IPL-tömbházaknál fejeződik be a karitatív akció.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...