Segítséget várnak a kívánságok teljesítéséhez
Utoljára módositva: 2017-12-13 18:03:43

Karácsonyhoz érkezve egyre inkább előtérbe kerül a segítő szándék.

Nincs ez másképp a nagykárolyi Împreună–Egymásért Egyesület (ASIEE) háza táján sem. Korábban már olvashattak arról, hogy karácsonyváró délutánt szerveznek az egyesület tagjai. Ezen többnyire olyan gyermekek vesznek majd részt, akik az egyesület pártfogása alatt állnak. Természetesen várják az érdeklődőket is, fejtette ki Lőrincz Zoltán, az ASIEE vezetője, hiszen ez az alkalom arról is szól majd, hogy a gyermekotthonokban élő gyerkőcök családokban élőkkel tölthessenek együtt egy délutánt.

„Annyiban módosult ez a programunk, hogy azt kérjük az eseményünkre ellátogatóktól, hogy pénzes belépő helyett inkább egy kilogrammnyi tartós élelmiszert hozzanak magukkal, ezeket is kiosztjuk majd” — mondta Lőrincz. Az ASIEE vezetője a karácsonyi ajándékozási programjukról is szólt.

„Igen nagy megtiszteltetés érte egyesületünket. Tizennégy gyermek adta kezembe az általuk írt vagy épp rajzolt leveleket, hogy juttassam el azokat a Jézuskának. Hol máshol tehetném ezt meg, mint a nyilvánosságot felhasználva, hiszen a közösségi oldalon keresztül az elmúlt időben annyi Jézuskával hozott össze a sors. Aki úgy érzi, hogy valóra tudná váltani egy-egy gyermek kívánságát, az szerezze be a levélben kérteket, ezáltal Jézuskája lehet egy gyereknek. A gyermekek kívánságait tartalmazó levélkéket az egyesületünk Facebook-oldalán (ASIEE Împreună Egymásért) találják meg az érdeklődők. Akár két Jézuskája is lehet valakinek, nem muszáj egyvalaki beszerezzen mindent. A levelek fotója alá is oda lehet írni, hogy megszerzem ezt vagy azt, hogy tudjuk, mi az, ami még hiányzik. A Jézuskákat arra kérjük, hogy mindenképp írják a dobozokra, zacskókra, melyik gyermeknek szánják a csomagot. A csomagokat egyeztetés alapján mi is átvesszük, vagy be lehet adni a helyi postára hétköznap 8–19 óra között, csak annyit kell mondani, hogy az ASIEE egyesületnek lesz. Az önkéntes Jézuskák csomagjait december 20-ig várjuk. Előre is köszönjük szépen mindenkinek a segítséget” — fejtette ki Lőrincz Zoltán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:45
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...