Segítsünk együtt Smarandának!
Utoljára módositva: 2014-03-04 11:24:31

Napok óta folyik a mozgósítás a legnépszerűbb közösségi oldalon, hogy a nagykárolyi származású Smaranda Némethi számára összegyűljön az a pénzösszeg, amely megmentheti az életét.

Smaranda Némethi egy fontos küzdelemhez kér segítséget

A gyűjtésben a Kulturális Központ is támogatja a képzőművészt, s minden segítő szándékút arra kérnek az intézmény munkatársai, hogy pénzadományaikkal járuljanak hozzá Smaranda Némethi gyógyulásához. Az alábbi közleményt juttatták el lapunkhoz: „Smaranda Némethi Nagykárolyban született, most 32 éves, a kolozsvári Képzőművészeti és Dizájn Egyetemen tanult. Szereti a művészeteket, emellett maga is elismert festő. Smarandának azzal kellett szembesülnie, hogy az erős megfázás, amitől hosszú ideje szenvedett, voltaképpen tüdőrák, agyi áttéttel. Különböző bukaresti orvosi központokban végzett vizsgálatok, valamint egy agyműtét után, egy kielégítő diagnózis felállításának reményében úgy döntött, németországi orvosokhoz fordul. Nekik sikerült diagnosztizálni a harmadik stádiumban levő rosszindulatú daganatot. A betegség elleni harc hosszú és nehéz lesz, de Smaranda lelkileg felkészült, hogy harcoljon az életéért, viszont a kezelés előrelátható költségeit nem tudja fedezni. Ha Ön szeretne segíteni abban neki, hogy visszanyerje lehetőségét egy olyan életre, amilyenről álmodott, több formában is megteheti ezt. Adományozhat ebben a hónapban a Kulturális Igazgatóság által a Károlyi-kastély lovagtermében elhelyezett urnába, vagy a Primo Klub Kosárlabda Sportegyesület és Florentina Timoc, Simona Pârciu és Deneş Ioana szervezte akció keretében, továbbá adományát átutalhatja a következő bankszámlaszámra: IBAN: RO31 RNCB 0075 0707 8478 0001; Román Kereskedelmi Bank; név: Milu Dan Ioan; CNP: 1790611040042.”

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 19:20
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hogyan védekezel a megfázás ellen?
Különféle vitaminokat szedek
Rengeteg gyümölcsöt fogyasztok ilyenkor
Mindig figyelek arra, hogy kellően fel legyek öltözve
Nem szoktam megfázni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 23.
Irigylésre méltóan sok energiája van, senki és semmi nem tartóztathatja fel, ha valamit a fejébe vesz, márpedig ma tele van jobbnál jobb ötletekkel.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...