Segítsünk együtt Smarandának!
Utoljára módositva: 2014-03-04 11:24:31

Napok óta folyik a mozgósítás a legnépszerűbb közösségi oldalon, hogy a nagykárolyi származású Smaranda Némethi számára összegyűljön az a pénzösszeg, amely megmentheti az életét.

Smaranda Némethi egy fontos küzdelemhez kér segítséget

A gyűjtésben a Kulturális Központ is támogatja a képzőművészt, s minden segítő szándékút arra kérnek az intézmény munkatársai, hogy pénzadományaikkal járuljanak hozzá Smaranda Némethi gyógyulásához. Az alábbi közleményt juttatták el lapunkhoz: „Smaranda Némethi Nagykárolyban született, most 32 éves, a kolozsvári Képzőművészeti és Dizájn Egyetemen tanult. Szereti a művészeteket, emellett maga is elismert festő. Smarandának azzal kellett szembesülnie, hogy az erős megfázás, amitől hosszú ideje szenvedett, voltaképpen tüdőrák, agyi áttéttel. Különböző bukaresti orvosi központokban végzett vizsgálatok, valamint egy agyműtét után, egy kielégítő diagnózis felállításának reményében úgy döntött, németországi orvosokhoz fordul. Nekik sikerült diagnosztizálni a harmadik stádiumban levő rosszindulatú daganatot. A betegség elleni harc hosszú és nehéz lesz, de Smaranda lelkileg felkészült, hogy harcoljon az életéért, viszont a kezelés előrelátható költségeit nem tudja fedezni. Ha Ön szeretne segíteni abban neki, hogy visszanyerje lehetőségét egy olyan életre, amilyenről álmodott, több formában is megteheti ezt. Adományozhat ebben a hónapban a Kulturális Igazgatóság által a Károlyi-kastély lovagtermében elhelyezett urnába, vagy a Primo Klub Kosárlabda Sportegyesület és Florentina Timoc, Simona Pârciu és Deneş Ioana szervezte akció keretében, továbbá adományát átutalhatja a következő bankszámlaszámra: IBAN: RO31 RNCB 0075 0707 8478 0001; Román Kereskedelmi Bank; név: Milu Dan Ioan; CNP: 1790611040042.”

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 20.
Ha megtetszik Önnek valaki az utcán, nincs sok ideje mérlegelni, azonnal cselekednie kell. Nincs vesztenivalója, viszont tapasztalatot szerezhet!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...