Sikeres fiatalok beszélgetnek sikeres fiatalokkal a PMN-en
Utoljára módositva: 2014-08-15 17:25:53

A Partiumi Magyar Napok rendezvénysorozat keretében augusztus 23-án 17 órai kezdettel az Ifjúsági szigetre fiatal és sikeres ifjakat várnak a szervezők, hogy élettapasztalataikat másokkal is megosszák.

Antal Lóránt a kampány során sikeres szatmári fiatalokkal találkozott Kolozsváron is

Nem is olyan régen zárult le az Európa Parlamenti választás. Az RMDSZ és a Magyar Ifjúsági Értekezlet színeiben az ötödik helyen egy sikeres fiatalember igyekezett másmilyen kampánnyal felhívni a figyelmet arra, hogy élnek ebben az országban fiatalok is, akikre oda kellene figyelni. Méghozzá azokra a fiatalokra, akik mernek szembemenni a trendekkel, a családi akarattal és sok mindennel, mert az álmaikat követik, s azt gondolják, hogy a sok pénz nem az egyedüli sikertényező, néha elég egy szerényebb megélhetés, ha az ember olyan munkát végezhet, amit szeret. A Partiumi Magyar Napok keretén belül, augusztus 23-án 17 órától az Ifjúsági szigeten a Kossuth-kertben tartanak egy kötetlen beszélgetést Sikeres fiatalok Szatmárban címmel. Ez úgymond folytatása annak a másfajta kampánynak, amelyet Antal Lóránt EP-képviselőjelölt folytatott annak érdekében, hogy felfigyeljen a média és a társadalom, de nem utolsósorban a politika is arra, hogy vannak értékes fiatalok a közösségekben, akiknek a példája mindenképpen ki kellene terjedjen nagyobb közösségekre is, mert útmutatóul szolgálhatnak a többieknek. A kampányban négy szatmári, sikeres fiatallal készült videó: Butka Gergő városi tanácsossal, akit kreativitásáról és állandó pörgéséről ismerhetnek; Balog Zsolt fiatal lepkevadásszal, aki fotós vállalkozásában kattintja magát kockáról kockára előrébb; Loga Lóránttal, aki elegánsan és úriemberként, de az élet által elé gördített akadályokra fittyet hányva halad előre a megtervezett úton; Fornwald Lászlóval, aki a saját életét kockáztatva menti meg másokét a mentőautón robotolva. Ám nem csak ők sikeresek. Vannak közöttünk vállalkozók, kézművesek, festőművészek, zenészek és nagyszerű lemezlovasok, fotósok stb. A szervezők őket is várják a beszélgetésre az Ifjúsági szigeten. Felhívásukban elmondják, ha sikeres fiatalnak érzik magukat — ennek egy ismérve van: azzal foglalkoznak, amit szeretnek —akkor ott a helye. A Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács folytatni szeretné a megkezdett kampányt, de ehhez arra van szükség, hogy minél szélesebb körből „meríthessük” azokat a fiatalokat, akik példaképek lehetnek.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...