Simán győzött a Sárközújlaki SE
Utoljára módositva: 2014-06-09 16:32:19

A Sárközújlaki SE legénysége nyerte meg a Liga 4 junior A1 korosztályos bajnokságát.

A sárközújlaki legénység ünnepelhetett szombaton a szatmárnémeti Olimpia Stadionban

Az első félidőben elrendezte szamosdobi ellenfelét a Sárközújlaki SE a szombat délután rendezett junior A1 korosztályos megyei bajnoki döntőben. A szatmárnémeti Olimpia Stadionban rendezett fináléban a Diószegi Lajos, Varga Levente edzőpáros legénysége a 31. percben már hárommal vezetett, ezután már nem változott az eredmény, ezzel legyőzte a Szamosdobi Voinţát, és készülhet a Szilágy megyei bajnok, a Szilágynagyfalui Barcău elleni megyeközi selejtezőre. Az oda-visszavágó párharc első találkozóját szerdán 17 órától rendezik a Berettyó menti településen és a kolozsvári Vlad Inoan lesz a játékvezető. A visszavágót szombaton, 17 órától játsszák Avasújvárosban.

Liga 4, junior A1 korosztály, megyei döntő

A második helyen zártak a szamosdobiak

Szamosdobi Voinţa – Sárközújlaki SE 0–3 (Bálint 7. perc, 21., Székely 31.).

Voinţa: Ananie – Roştaş, Leleti Z., Dan, Helici, Eeyes, Ghetina, Lăpuşan, Sălăgean, Reschioto, Szocsi; cserék: Petran, Leleti G., Kaka, Aspru, Csiki, Alec, Andrei. Edző: Aurel Helici.

Sárközújlaki SE: Mezei – Dobie, Bálint, Székely, Gambra, Sebesi, Varga M, Vece, Hendre, Varga D., Korponie; cserék: Nagy, Robaş, Poci, Gyapjas, Lacatoş, Kurpé, Ciric. Edzők: Diószegi Lajos, Varga Levente.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Hangya és a Darázs
Ma, 16:55
A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 16.
Ne mondj igent arra, amit nem akarsz. Igen, tudom, hogy ez nem az a nagy életbölcsesség, amire egy horoszkóptól vársz. Ugyanakkor ma sokan akarják rád tukmálni az akaratukat, és az érzelmi zsarolás igen sokféle formájával találkozhatsz. Ragaszkodj a saját akaratodhoz, és szelíden mondj nemet minden manipulációra.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 16.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...