Sok cigaretta fért a Mercedesbe
Utoljára módositva: 2019-11-08 17:10:41

A határrendészet nagykárolyi székhelyére bekísért Mercedesben összesen 4500 csomag, urán zárjeggyel ellátott, Marble típusú cigarettát találtak.

Ez alkalommal a nagykárolyi határrendészeknek volt nagy fogása — az illegális cigarettakereskedelem felszámolását célzó akciójuk során a nagykárolyi elkerülőúton tartottak ellenőrzést november 7-én, csütörtökön kora este, amikor 19 óra körül leintették azt a Mercedes Benz típusú személygépkocsit, amelyet a 36 éves, Szatmár megyei illetőségű J. E. vezetett. Az autó utasterébe bepillantva, a határrendészek több, dugig megtömött, piros-fehér-zöld csíkos rafiazsákot, valamint fekete fóliába burkolt, nagyméretű dobozokat vettek észre, amelyekből (mint később kiderült) jutott a csomagtartóba is — a sofőr pedig azonnal be is vallotta, hogy azokban cigaretta van. A határrendészet nagykárolyi székhelyére bekísért Mercedesben összesen 4500 csomag, urán zárjeggyel ellátott, Marble típusú cigarettát találtak; a hatóság az 52 650 lej értékű dohányárut elkobozta, a 16 625 lej értékű Mercedest lefoglalta, az ügyben pedig nyomozást indítottak a csempészésben érintett valamennyi személy azonosítása érdekében.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 29.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...