Sok energiát kivett Maniból az idei Red Bull Romaniacs
Utoljára módositva: 2014-07-21 17:44:47

Az első hét között zárta a 11. Red Bull Romaniacs hard enduro versenyt Nagyszebenben a szatmárnémeti motorkerékpár–versenyző, Gyenes „Mani” Emánuel, amely – mint ismeretes – rekordot állított fel azáltal, hogy idén is teljesítette a távot.

Nagy népszerűségnek örvendett Nagyszebenben Mani (középen)

Mani az egyetlen pilóta, aki az eddigi összes Red Bull Romaniacson rajthoz állt és befejezte a versenyt, ezt pedig a szervezők is díjazták, külön érmet adtak Románia legjobb motoros versenyzőjének.

„Jó volt az idei verseny. Nem volt könnyű a pálya, az előző évekhez viszonyítva kicsit gyorsabb volt. Az utolsó este viszont esett az eső, ezért sáros pályán mentünk, ami tovább nehezítette a dolgunkat” – mondta lapunknak Mani, aki elárulta, nincs megelégedve az eredményével, mivel tavaly második lett az expert kategóriában (amelyet idén átkereszteltek silver kategóriára), korábban pedig kétszer nyert ebben a szériában. Viszont kisebb gondjai voltak a Husaberg márkájú kétkerekűvel, így annak is örül, hogy befejezte az idei kiírást. „A harmadik nap hátsó fék nélkül maradtam, majd az önindítóval is gondom akadt, elromlott, így csak lökésre indult a motorkerékpár. Ez elég sok energiát kivett belőlem. Így annak is örülök, hogy befejeztem” – tette hozzá a szatmári sportoló, aki a romániai indulók közül idén a legjobb eredményt érte el.

A szervezők egyébként még nem közölték a kategória hivatalos eredményét, Mani is csak annyit tud, hogy az első hétben van benne, az is lehet, hogy az utolsó nap eredményét tekintve az ötödik helyig kapaszkodott fel. Vélhetően a hét folyamán közölni fogják a végeredményt, viszont mindez nem befolyásolja Mani pihenését, aki legközelebb szeptemberben áll ismét rajthoz egy hivatalos versenyen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...