Sok kicsi sokra megy…
Utoljára módositva: 2019-11-27 09:38:26

Az egészség megőrzésének egyik módja a gyümölcsök és zöldségek fogyasztása. Ősszel különösen fontos, hogy gondoskodjunk a szervezetünk vitamin-utánpótlásáról. De sajnos vannak olyan családok, akiknél ritkán kerül friss „vitaminforrás” az asztalra. A szatmárnémeti Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulói minden évben részt vesznek egy példaértékű akcióban, amely során gyümölcsöt és zöldséget gyűjtenek a szeretet nevében. E program egyik célja, hogy pozitív hozzáállást alakítsunk ki a közösségért végzett önkéntes tevékenységek iránt. A gyerekek felfedezték, hogy adni jó, akkor is, ha nem jár érte fizetség.

Idén kicsi és nagy lelkesen támogatta e nemes feladatot, amelynek keretében a Stea Egyesület és a Máltai Szeretetszolgálat juthatott adományokhoz.

Összefogással egy közösség belső erejét meg lehet sokszorozni, vallják az iskola pedagógusai, tanulói és szülői közössége. Ezt bizonyítja a közel 670 kilogramm gyümölcs és zöldség, amit két nap alatt gyűjtöttek össze. Köszönet és hála mindazoknak, akik a szeretet nyelvén cselekedtek.

Török Enikő

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 3.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...