Sokan hagyták utolsó percre az okmánycserét
Utoljára módositva: 2012-07-30 11:03:32

Szatmárnémetiben a lakosság-nyilvántartó hivatalnál a vasárnapi referendum kapcsán a hétvégén is kérelmezhettek személyazonossági igazolványt az állampolgárok.

Sok igénylő fordult meg a hivatalban

Sok igénylő fordult meg a hivatalban július 29–én is

Szatmárnémetiben a lakosság-nyilvántartó hivatalnál a vasárnapi referendum kapcsán a hétvégén is kérelmezhettek személyazonossági igazolványt az állampolgárok. Július 27–én 82 kérelmezést iktattak, az előző napokon kért igazolványokkal egyetemben pénteken 230 személyazonossági igazolványt és 11 ideiglenes személyit adtak ki a hivatalban. Július 28–án 45 kérelmezést iktattak, 73 személyit és 1 ideiglenes okmányt adtak ki. Július 29–én, vasárnap reggel 8 órától 16.30 óráig 31 kérelmező igényelt új iratot, ugyanaznap kiadtak 168 személyazonossági igazolványt és 114 ideiglenes igazolványt. Mint megtudtuk, a Szatmár Megyei Büntetés–végrehajtási Intézetben a rabok az előző napokban 100 ideiglenes személyazonossági igazolványt kérelmeztek, amit a hivatal munkatársai időben át is adtak a jogosultaknak. Sok ügyfélnek aki felkereste a Petőfi Sándor utcai igazgatóságot hiányos volt a dossziéja, nem tartalmazott minden szükséges iratot, annak ellenére, hogy jól látható helyre ki van függesztve, hogy mi szükséges ahhoz, hogy egy új igazolvány birtokába jusson az állampolgár. Többen az ügyfelek közül a hivatal munkatársait okolták azért, mert nem készíthették el az új okmányt. Mások azt rótták fel az ott dolgozóknak, hogy sokat kell várakozniuk, míg az új dokumentum birtokába jutnak, sőt az igénylés benyújtását követően néhány óra múlva vissza kell térjenek a hivatalba átvenni az iratot, és csak az követően mehetnek szavazni.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...