Sokféle típus az autópiacon
Utoljára módositva: 2020-01-27 09:18:52

Nagy volt a választék vasárnap az autópiacon, a régi preferenciák az új évben sem változtak: továbbra is a német autókat kínálják és keresik is a legtöbben, az árak alig változtak.

Tavaly a Volkswagen, az Opel, a Ford, az Audi, a Škoda, a BMW, a Renault és a Mercedes voltak a legnépszerűbb márkák a szatmárnémeti autópiacon, főleg középkategóriás és német gyártmányú autókat választanak a használt autót vásárló szatmárnémetiek. Így, év elején az a benyomás, hogy ez továbbra sem változott, továbbra is ezeket a típusokat keresik a legtöbben, ami viszont változott: meghajtásban a benzin népszerűbb lett a dízelnél.

A német gyártmányú autók domináltak a tegnapi piacnapon, japán gyártmányú kocsiból alig lehetett találni. A statisztikák az újautó-piac növekedéséről szólnak, de ez a növekedés nem a használt autók kárára történt, a futott járművek ugyanúgy a preferenciáik között szerepelnek egyes vásárlói köröknek, mint eddig. A vevők a 150–200 ezer kilométerben lévő autókat keresik elsősorban, a leggyakoribb, árfekvést illető elvárás az 1500–4000 euró. Az autópiac az online vásárterek tökéletes kiegészítője, sokan az interneten megtalált autót jönnek ki megnézni a piacnapokon, a vevők és érdeklődők között nagykárolyiak, tasnádiak, avasfelsőfaluiak, de más megyebeliek is voltak tegnap.

A szatmárnémeti, Amaci úti autópiacra idén is érvényes, hogy vasárnaponként reggel hattól este hatig tart nyitva, illetve hogy az eladó kocsikat a hét minden napján ott lehet állomásoztatni és a vevőknek megmutatni a vasárnapra kiváltott belépőjegy fejében.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...