Sokféleképpen segíthetünk
Utoljára módositva: 2017-12-28 14:56:16

Minden ajándékcsomag megérkezett a címzetthez, sőt, még többet is kaptak a gyermekek, mint amennyit kértek, hála a segítő szándéknak.

Mint ismeretes, hetekkel ezelőtt jelent meg a nagykárolyi Împreună-Egymásért Egyesület Facebook-oldalán a felhívás, amelyben azt kérték az ezt olvasóktól, hogy segítsenek teljesíteni az egyesület által pártfogolt gyermekek karácsonyi kéréseit. Nagyon gyorsan került ajándékozó minden kis levélírónak, így a begyűjtött holmikat gyorsan ki is osztották a gyermekek között, nyilatkozta lapunknak Lőrincz Zoltán, az egyesület vezetője.

„Sikeres pár nap, hét volt, hisz nagyon sok embert elkapott a decemberi adakozási vágy, és itt a hangsúly a decemberen van. Felsorolni nem fogom tudni, ki mindenkitől érkezett csomag, de pár érdekesebbet meg kell említenem. Szinte menetrend szerint sok ajándékcsomag érkezett Csanálosról, hisz nem az idei volt az első év, hogy gyűjtést szerveztek Csanáloson az ASIEE számára. Köszönjük szépen! Meg kell köszönnünk a Kalazanczi iskolások gyűjtését is, amely kiemelkedően értékes csomagokat tartalmazott. Nagyon érdekes és értékes volt egy hölgy elképzelése, aki az egyik helyi üzletben hagyott 100 lejt, hogy az összegből azt vegyünk, amire épp szükség van. Egy orvosi felszereléseket forgalmazó cég munkatársa egy új inhalátort adományozott egyesületünknek. Ez is egy nagyon értékes és hasznos adomány, hisz egy otthonba kerülve több mint egy tucat gyereket fog kiszolgálni a meghűléses időszakban. Egy kaplonyi hölgytől száz lejt kaptunk, hogy akkor és arra költsük, amire és amikor kell. Köszönjük! Egy Németországból hazalátogató hölgy megkérdezte, mire lenne szükségünk, így ő az általunk kért holmikat szerezte be. Rajtuk kívül még sok olyan ember volt, aki velünk egyeztetve inkább a pénzt adta nekünk, hisz tudta, hogy azt később is jó célokra tudjuk használni. Hisz a decemberi adakozós időszakot követően január jön, ami szintén nem könnyű. Ehhez kapcsolódva mondanám el az egyik kedvenc idei karácsonyi történetem, amely egy kálmándi idős bácsihoz kapcsolódik. Ő azért biciklizett be hozzánk, hogy alacsony nyugdíjából 15 lejt adjon át nekünk, hogy így segítsen. Higgyék el, ennek a 72 éves bácsinak a felajánlása, még ha csekélyke is, sokkal hasznosabb volt, mint a 88. csokoládé. Köszönjük neki is, és mindenki másnak az egész éves támogatást és segítséget!” — mondta Lőrincz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...