Sorsoltak a kupában
Utoljára módositva: 2019-07-22 15:05:00

Pénteken kisorsolták a Román Kupa első fordulójának párosításait; két Szatmár megyei csapat lesz érdekelt a küzdelmekben. Az első forduló 38 mérkőzését július 31-én, szerdán 17.30 órától rendezik.

A párharcoknak nem lesz visszavágójuk, a csapatok egyetlen találkozó során döntenek a továbbjutásról. Amennyiben 90 perc alatt nem jutnak döntésre a csapatok, értelemszerűen kétszer 15 perc hosszabbítással, illetve büntetőrúgásokkal döntik el, ki jut tovább a következő körbe.

A Román Kupa első fordulójában összesen 76 csapat vesz részt, 42 alakulat a megyei kupaszakasz küzdelmeinek győzteseiként, és további 34 gárda, a múlt szezon Liga 3-as kiírásának résztvevői. Ennek fényében Szatmár megyéből az Olimpia MCMXXI mint a megyei kupagyőztes és a Tasnádi Unirea mint az előző szezon Liga 3-as csapata.

A sorsolás értelmében az Olimpia MCMXXI a Szilágy megyei Zilahi Városi Sportklub csapatát fogadja, míg a Tasnádi Unirea Bihar megyében lép pályára a megye bajnoka, a Váradszentmártoni Sportklub otthonában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jó srácok
Ma, 19:50
Mennyire alakulhat rosszul egy nap? Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt. Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésük
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:35
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...