Sorsoltak a kupában
Utoljára módositva: 2019-07-22 15:05:00

Pénteken kisorsolták a Román Kupa első fordulójának párosításait; két Szatmár megyei csapat lesz érdekelt a küzdelmekben. Az első forduló 38 mérkőzését július 31-én, szerdán 17.30 órától rendezik.

A párharcoknak nem lesz visszavágójuk, a csapatok egyetlen találkozó során döntenek a továbbjutásról. Amennyiben 90 perc alatt nem jutnak döntésre a csapatok, értelemszerűen kétszer 15 perc hosszabbítással, illetve büntetőrúgásokkal döntik el, ki jut tovább a következő körbe.

A Román Kupa első fordulójában összesen 76 csapat vesz részt, 42 alakulat a megyei kupaszakasz küzdelmeinek győzteseiként, és további 34 gárda, a múlt szezon Liga 3-as kiírásának résztvevői. Ennek fényében Szatmár megyéből az Olimpia MCMXXI mint a megyei kupagyőztes és a Tasnádi Unirea mint az előző szezon Liga 3-as csapata.

A sorsolás értelmében az Olimpia MCMXXI a Szilágy megyei Zilahi Városi Sportklub csapatát fogadja, míg a Tasnádi Unirea Bihar megyében lép pályára a megye bajnoka, a Váradszentmártoni Sportklub otthonában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...