Sóstón a rendőrgyerekek
Utoljára módositva: 2018-07-24 20:48:12

A nyár folyamán mindenki igyekszik valami kikapcsolódást találni magának és családjának. A rendőr szülők gyermekei táborba mentek — számolt be közleményében a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség.

Nyíregyháza-Sóstón, egy nemzetközi közlekedésrendészeti táborban látják vendégül a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség dolgozóinak gyermekeit az elkövetkező hét folyamán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrök. Szatmár megyéből összesen 20 gyermek utazott el kedden a magyarországi táborba, ahol 20 magyar és 20 ukrajnai rendőrcsaládból érkező ifjúval töltik majd az időt egészen július 31-éig. A szatmári fiatalok nagy örömmel és izgalommal várták az utazás napját, sőt, kifejezetten megtisztelőnek érezték a szervezők meghívását. Egyébként a Szatmár megyei és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség hosszú ideje jó viszonyt ápol egymással, gyakran segítik egymás munkáját. Az egyhetes tábor ideje alatt a játékok mellett sporttevékenységeken vehetnek részt a táborozók, kirándulni fognak, meglátogatva a környék nevezetességeit, és természetesen a tanulás sem fog hiányozni a napi teendők közül. A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség vezetősége ezúton is köszönetet mond a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kollégáknak a meghívásért, és biztosítja őket a két intézmény közötti jó együttműködés további fenntartásáról.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...