Spanyolországba keresik a legtöbb munkást
Utoljára módositva: 2015-11-10 14:49:21

Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES), tájékoztatta lapunkat a Szatmár megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

A meghirdetett állások számát illetően a spanyolok keresik a legtöbb kelet-európai munkást, az ibériai ország nyolcszáz mezőgazdasági állást tett közé, Portugáliába négyszáz embert keresnek ugyanilyen jellegű munkára. Németország 127 munkahelyet hirdetett meg, a németek többek között általános asszisztenseket, biztonsági embereket, gépkezelőket és kamionsofőröket keresnek. A cseheknek a fafeldolgozásban, a szabászatban és kamionokon van szükségük emberre, a svédek most is takarítómunkásokat, autófestőket, autóbádogosokat és szoftverfejlesztőket keresnek. Nagy Britannia gondozókat és asszisztenseket látna szívesen Romániából, a norvégek asztalosokat keresnek. Szlovákia, magyarország, Finnország, Belgium, Franciaország, Lengyelország és Írország tett még közé szabad állásokat az EURES hálózatában.

A külföldi állásokról bővebb felvilágosítást Szatmárnémetiben a Ion Ghica utca 36. szám alatt található AJOFM-székhelyen, a nagykárolyi, turci, erdődi, avasfelsőfalui vagy tasnádi AJOFM-kirendeltségekben, a 0261-770 237-es telefonszámon vagy az ajofm@sm.anofm.ro e-mail címen kaphatnak az érdeklődők, az EURES munkaközvetítésekkel foglalkozó munkatárstól, vagy az eures.anofm.ro honlapon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...