Spanyolországba keresik a legtöbb munkást
Utoljára módositva: 2015-11-10 14:49:21

Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES), tájékoztatta lapunkat a Szatmár megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

A meghirdetett állások számát illetően a spanyolok keresik a legtöbb kelet-európai munkást, az ibériai ország nyolcszáz mezőgazdasági állást tett közé, Portugáliába négyszáz embert keresnek ugyanilyen jellegű munkára. Németország 127 munkahelyet hirdetett meg, a németek többek között általános asszisztenseket, biztonsági embereket, gépkezelőket és kamionsofőröket keresnek. A cseheknek a fafeldolgozásban, a szabászatban és kamionokon van szükségük emberre, a svédek most is takarítómunkásokat, autófestőket, autóbádogosokat és szoftverfejlesztőket keresnek. Nagy Britannia gondozókat és asszisztenseket látna szívesen Romániából, a norvégek asztalosokat keresnek. Szlovákia, magyarország, Finnország, Belgium, Franciaország, Lengyelország és Írország tett még közé szabad állásokat az EURES hálózatában.

A külföldi állásokról bővebb felvilágosítást Szatmárnémetiben a Ion Ghica utca 36. szám alatt található AJOFM-székhelyen, a nagykárolyi, turci, erdődi, avasfelsőfalui vagy tasnádi AJOFM-kirendeltségekben, a 0261-770 237-es telefonszámon vagy az ajofm@sm.anofm.ro e-mail címen kaphatnak az érdeklődők, az EURES munkaközvetítésekkel foglalkozó munkatárstól, vagy az eures.anofm.ro honlapon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...