Sport és piknik a Rotaracttal hétvégén
Utoljára módositva: 2019-06-06 21:15:10

Tartalmas hétvégi elfoglaltságot kínál június 8-ra a szatmáriaknak a Rotary Club ifjúsági szárnya; sport- és egészségnapot tartanak Szatmárnémetiben, az egykori diáktábor területén.

Június nyolcadikán egészségnapot tart a szatmárnémeti Rotaract, a szabadtéri rendezvények és vetélkedők sora reggel kilenckor a szatmárnémeti strand melletti 24 Ianuarie utcai diáktáborok területén kezdődik. Marian Vanca, az egyesület közkapcsolatokért felelős munkatársa lapunknak elmondta, hogy az eseményre minden sportszerető szatmárit és olyanokat várnak, akiket foglalkoztat az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás; gyerekek, fiatalok és szüleik egyaránt találnak majd maguknak kellemes és hasznos időtöltési, szórakozási lehetőséget. Lesznek zenés programok is, tette hozzá Vanca, és akik elmennek a rendezvényre, a sportfelszerelések mellett feltétlenül vigyenek magukkal tele piknikkosarat is! A sportprogramokban résztvevők számára ajándékokkal készülnek a szervezők, egyebek mellett vásárlási utalványokat, sporteszközöket, például profi focilabdákat vagy sportruházatot lehet majd a nap végén hazavinni.

Nemcsak foci lesz, hanem ojnalabdadobás, röplabda, zumba és kangoo jump is, a Perla Neagră lovasklub jóvoltából pedig lehet majd pónilovagolni, és kincsvadászatot is tartanak a kicsiknek. Az egyesület önkéntesei mellett jelen lesznek a szatmárnémeti Vöröskereszt önkéntesei is, ők elsősegélynyújtási bemutatót tartanak majd. A bajnokságokon való részvételi szándékot telefonon (0799.864.684) vagy interneten (bit.ly/2KiibzX) lehet jelezni.

Nem csak az esemény napján, a diáktábor kerítésén túl is foglalkozna a sporttal a Rotaract, adománygyűjtés is lesz az esemény helyszínén, a felajánlásokból összegyűlt pénz pedig az Olimpia MCMXXI törpecsapatának lesz felajánlva felszerelés beszerzésére.

Nem egyedül a Rotaractot foglalkoztatja a városban az egészségesebb és sportosabb életvitelre való nevelés, hangsúlyozta ki Marian Vanca; a június nyolcadikai rendezvény megszervezését a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a városi tanács és a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ is támogatta.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 26.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...