Sportterem Lázáriban
Utoljára módositva: 2017-03-26 17:30:16

Kormánypénzből építene végre sporttermet Lázáriban a sportvezetés, pár hete adták le a dokumentációt az üggyel foglalkozó Országos Beruházási Társasághoz (CNI).

A focipálya is megmaradna, ha épülni fog a sportterem a sári úton

Válasz erre egyelőre nincs, tájékoztatta lapunkat Lázári község polgármestere. Lengyel István úgy véli, április-május folyamán dönthetnek arról az illetékesek, hogy megfinanszírozzák-e a lázári terveket, vagy sem. Két telek jött szóba, amikor a létesítmény helyét keresték, mondta el Lengyel. Az egyik a községháza mögötti telek, de ezzel jogviták vannak, ki kell várni a jogerős döntést, a másik a sári úti futballpálya volt, amit úgy szeretnének beépíteni, hogy a szabadtéri pálya is megmaradjon. Úgy néz ki, hogy meg is fog, magyarázta a polgármester, mert van még annyi hely a pálya mögött hogy kilencven fokban elfordítva az odaférjen, az utcafrontra pedig felhúzható lesz a sportterem. A két lehetőség közül a projektírók végül a sári úti verziót választották, a dokumentációban úgy szerepel, hogy ha támogatást utalnak ki a sportterem építésre, az a focipályánál épüljön meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...