Sportterem Lázáriban
Utoljára módositva: 2017-03-26 17:30:16

Kormánypénzből építene végre sporttermet Lázáriban a sportvezetés, pár hete adták le a dokumentációt az üggyel foglalkozó Országos Beruházási Társasághoz (CNI).

A focipálya is megmaradna, ha épülni fog a sportterem a sári úton

Válasz erre egyelőre nincs, tájékoztatta lapunkat Lázári község polgármestere. Lengyel István úgy véli, április-május folyamán dönthetnek arról az illetékesek, hogy megfinanszírozzák-e a lázári terveket, vagy sem. Két telek jött szóba, amikor a létesítmény helyét keresték, mondta el Lengyel. Az egyik a községháza mögötti telek, de ezzel jogviták vannak, ki kell várni a jogerős döntést, a másik a sári úti futballpálya volt, amit úgy szeretnének beépíteni, hogy a szabadtéri pálya is megmaradjon. Úgy néz ki, hogy meg is fog, magyarázta a polgármester, mert van még annyi hely a pálya mögött hogy kilencven fokban elfordítva az odaférjen, az utcafrontra pedig felhúzható lesz a sportterem. A két lehetőség közül a projektírók végül a sári úti verziót választották, a dokumentációban úgy szerepel, hogy ha támogatást utalnak ki a sportterem építésre, az a focipályánál épüljön meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 25.
Hagyja a csudába a másokkal való rivalizálást! Inkább gondolja végig, megvalósította-e mindazt, amit egy évvel ezelőtt eltervezett!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...