Startolhat a lopóautó
Utoljára módositva: 2019-04-24 19:34:41

Megjavították végre az autóelszállító autót, május harmadikától akcióba is fog lépni Szatmárnémetiben a tilosban parkoló autósok réme.

Elhárította az autóelszállító emelőjének teherbírásával kapcsolatos technikai problémát a szatmárnémeti közterület-fenntartó, május harmadikától útnak indul a tilosban parkolók elszállítására vett lopóautó. Régóta dekkol a telephelyen az Iveco gyártmányú emelődarus kisteherautó, mert ahogy híresztelték, az emelőkart irányító elektronika hibája miatt két tonna súlynál leblokkolta az emelőt a rendszer, ami miatt nehezebb autókat már nem lehetett felemelni vele a platóra, és mivel nem akart kivételezni az utakon az üzemeltető, nem engedte használatba a kocsit. Garanciális problémáról volt szó, úgyhogy meg kellett várni, míg a romániai Iveco-képviselet megoldja a problémát; gyorsaságáért nem fog elismerést kapni a cég.

A megállást tiltó táblákra már több helyen is kikerült a 0733–046635-ös szám, ezt kell hívni, ha a szabálytalankodó sofőr szeretné visszakapni az elvitt autót. Háromszáz lejt fognak számlázni emelési költségként, kétszáz lejt az autó elszállításáért és napi ötven lejt ennek tárolásáért, ami összesen 550 lejes költséget jelent majd a vétkes sofőr számára, ha még aznap elmegy az elvitt kocsijáért. A táblácskáknak már most megvan a jótékony hatásuk, mióta kint vannak, olyan helyek is mentesek voltak a tilosban parkolóktól, ahol eddig egymást váltották a szabálytalanul megállók.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az oroszlánkirály
Ma, 21:00
Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. július 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...