Startolhat a lopóautó
Utoljára módositva: 2019-04-24 19:34:41

Megjavították végre az autóelszállító autót, május harmadikától akcióba is fog lépni Szatmárnémetiben a tilosban parkoló autósok réme.

Elhárította az autóelszállító emelőjének teherbírásával kapcsolatos technikai problémát a szatmárnémeti közterület-fenntartó, május harmadikától útnak indul a tilosban parkolók elszállítására vett lopóautó. Régóta dekkol a telephelyen az Iveco gyártmányú emelődarus kisteherautó, mert ahogy híresztelték, az emelőkart irányító elektronika hibája miatt két tonna súlynál leblokkolta az emelőt a rendszer, ami miatt nehezebb autókat már nem lehetett felemelni vele a platóra, és mivel nem akart kivételezni az utakon az üzemeltető, nem engedte használatba a kocsit. Garanciális problémáról volt szó, úgyhogy meg kellett várni, míg a romániai Iveco-képviselet megoldja a problémát; gyorsaságáért nem fog elismerést kapni a cég.

A megállást tiltó táblákra már több helyen is kikerült a 0733–046635-ös szám, ezt kell hívni, ha a szabálytalankodó sofőr szeretné visszakapni az elvitt autót. Háromszáz lejt fognak számlázni emelési költségként, kétszáz lejt az autó elszállításáért és napi ötven lejt ennek tárolásáért, ami összesen 550 lejes költséget jelent majd a vétkes sofőr számára, ha még aznap elmegy az elvitt kocsijáért. A táblácskáknak már most megvan a jótékony hatásuk, mióta kint vannak, olyan helyek is mentesek voltak a tilosban parkolóktól, ahol eddig egymást váltották a szabálytalanul megállók.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Csaló csajok
Ma, 17:45
A CSALÓ CSAJOK-ban, ebben a kacagtató új vígjátékban Anne Hathaway és Rebel Wilson szélhámosnőket alakítanak; egyikük kisstílű, másikuk nagypályás. Egyesítik erőiket, és rászedik a férfiakat – hogy megszedjék magukat.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bosszúállók: Végjáték
Ma, 21:25
Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Tervezel-e nyaralást az idén?
Mindenképpen, külföldi nyaralást tervezek
Igen, itthoni kirándulást tervezek
Legfeljebb egy-egy napos kirándulást, strandolást tervezek itt a megyében
Még nem tudom, hova megyek idén nyaralni
Nem nyaralok idén
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...