Ștef együttműködésre kéri Coicát
Utoljára módositva: 2014-08-07 12:12:14

Szatmárnémeti polgármesterének, Dorel Coicának legutóbbi nyilatkozataira reagált Adrian Ștef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben Ștef egységre, együttműködésre szólítja Coicát, emlékeztetve arra is, hogy kettejük sikere épp az összefogás eredménye.

„Mindig úgy gondoltam, hogy Szatmárnémeti önkormányzata és a Szatmár Megyei Tanács nem két különböző entitás és nem versenytársai egymásnak. Megítélésem szerint különböző események szervezése a megyeközpontban többletértéket jelent. A Termés Napja, az Oktober Fest, a Szatmáron Gyártották események a városi önkormányzat és a Szatmár Megyei Tanács jó együttműködésének gyümölcsei. Ezeket az eseményeket közösen gondoltuk ki és valósítottuk meg, megítélésem szerint ezek a lakosok érdekeit szolgálták. Én személyesen, a megyei tanács elnökeként nem tudok és nem is akarok különbséget tenni a szatmárnémeti és a megye más településeinek lakosai között, mivel engem az egész megye lakossága választott meg. Meggyőződésem, hogy a Szatmár Megyei Tanács és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal között olyan szintű együttműködés van, melynek eredményeként megfelelhetünk a nekünk bizalmat szavazott lakosoknak. Figyelembe véve azt a tényt, hogy elkezdődött ez az eszmecsere, egy javaslattal állok elő: a Szatmárnémeti Városnapokat és Megye Napját egyszerre kellene megszervezni, ezáltal megelőzhető lenne minden olyan feltételezés, hogy a két intézmény között bármilyen szintű rivalizálás lenne. Mindig az egyezségre és a kölcsönös megértésre építettem, s csak azt a tényt szeretném megemlíteni, hogy a politikai akarat egyesítése volt az, amely biztosította számunkra eddigi politikai sikereinket. Bölcsességgel és nyílt párbeszéddel szerintem a nap mint nap adódó problémák közül sokat meg lehet oldani. A lényeg az, hogy a mi döntéseink, lépéseink, bármilyen természetűek is legyenek, mindig a szatmáriak érdekeit szolgálják, az egység és jó együttműködés jegyében.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Dzsungel-mentőakció
Ma, 15:00
A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 16:55
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 21.
Mindenki barátságos és segítőkész ma Önnel, ami elsősorban kiegyensúlyozott és őszintén érdeklődő kisugárzásának köszönhető.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...