Stefan Gnandt festménykiállítása
Utoljára módositva: 2019-07-15 17:01:19

Vasárnap nyílt meg a nagykárolyi Károlyi-kastélyban Stefan Gnandt festőművész kiállítása. Az ünnepélyes tárlatnyitón Kovács Jenő polgármester, Bogdan Georgescu, a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság vezetője, dr. Cservenyák László, a mátészalkai Szatmár Múzeum igazgatója köszöntötte a jelenlévőket.

Az eseményen közreműködött még a Putovits Ábel, Szűcs József, Keresztesi Dávid, Marius Georgescu és Bogdan Georgescu alkotta Acoustic Station nevű formáció. A rendezvény moderátori feladatait Adrian Ștefănuți, a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ referense látta el.

A vasárnap megnyílt kiállítás anyaga 27 komplex és kifejező mondanivalóval rendelkező olajfestményt tartalmaz. A tárlatot a Károlyi-kastély nyitvatartási rendjének megfelelő időszakban, július 27-ig látogathatják az érdeklődők.

A kiállítás Nagykároly Polgármesteri Hivatala és Helyi Tanácsának támogatásával, a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Művelődési Központ és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ közreműködésével valósult meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...