Stefan Gnandt festménykiállítása
Utoljára módositva: 2019-07-15 17:01:19

Vasárnap nyílt meg a nagykárolyi Károlyi-kastélyban Stefan Gnandt festőművész kiállítása. Az ünnepélyes tárlatnyitón Kovács Jenő polgármester, Bogdan Georgescu, a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság vezetője, dr. Cservenyák László, a mátészalkai Szatmár Múzeum igazgatója köszöntötte a jelenlévőket.

Az eseményen közreműködött még a Putovits Ábel, Szűcs József, Keresztesi Dávid, Marius Georgescu és Bogdan Georgescu alkotta Acoustic Station nevű formáció. A rendezvény moderátori feladatait Adrian Ștefănuți, a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ referense látta el.

A vasárnap megnyílt kiállítás anyaga 27 komplex és kifejező mondanivalóval rendelkező olajfestményt tartalmaz. A tárlatot a Károlyi-kastély nyitvatartási rendjének megfelelő időszakban, július 27-ig látogathatják az érdeklődők.

A kiállítás Nagykároly Polgármesteri Hivatala és Helyi Tanácsának támogatásával, a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Művelődési Központ és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ közreműködésével valósult meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...