Stefan Gnandt festménykiállítása
Utoljára módositva: 2019-07-15 17:01:19

Vasárnap nyílt meg a nagykárolyi Károlyi-kastélyban Stefan Gnandt festőművész kiállítása. Az ünnepélyes tárlatnyitón Kovács Jenő polgármester, Bogdan Georgescu, a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság vezetője, dr. Cservenyák László, a mátészalkai Szatmár Múzeum igazgatója köszöntötte a jelenlévőket.

Az eseményen közreműködött még a Putovits Ábel, Szűcs József, Keresztesi Dávid, Marius Georgescu és Bogdan Georgescu alkotta Acoustic Station nevű formáció. A rendezvény moderátori feladatait Adrian Ștefănuți, a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ referense látta el.

A vasárnap megnyílt kiállítás anyaga 27 komplex és kifejező mondanivalóval rendelkező olajfestményt tartalmaz. A tárlatot a Károlyi-kastély nyitvatartási rendjének megfelelő időszakban, július 27-ig látogathatják az érdeklődők.

A kiállítás Nagykároly Polgármesteri Hivatala és Helyi Tanácsának támogatásával, a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Művelődési Központ és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ közreműködésével valósult meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...